Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 16:58

Σύμμαχος ο χρόνος για το νέο Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Με το εισιτήριο για τους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας έφυγε ο Εθνικός την Κυριακή από το Διαβολίτσι, χάρη στα εκτός έδρας γκολ (2-2), μιας και το ματς στο Μελιγαλά είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με 1-1.

Πλέον ετοιμάζεται για την νοκ – άουτ αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να συνεχίσει στο θεσμό.

“Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο και ιστορικό σύλλογο, αλλά θα επιδιώξουμε τη νίκη και την πρόκριση, ώστε να έχουμε ένα ακόμα τουλάχιστον επίσημο παιχνίδι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η πρόκριση στο Διαβολίτσι και κυρίως ο τρόπος που ήρθε μας δίνει ψυχολογία και τονώνει την αυτοπεποίθηση”, λέει στο “Notosport” ο προπονητής του Εθνικού Φραγκίσκος Κεράνης, ο οποίος εκτιμά ότι όσο περνά ο καιρός, η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη.

“Τα παιδιά έχουν καταλάβει τι θέλουμε να κάνουμε και προπόνηση με προπόνηση, παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος είναι να παίξουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο. Να έχουμε ένα συνδυαστικό παιχνίδι, όσο γίνεται πιο επιθετικοί και να διεκδικούμε όλους τους αγώνες. Είμαστε σε ανοδική πορεία, όμως χρειάζεται δουλειά”.

Ξεκίνησε ο Μουρούσιας

Ο Εθνικός θα υποδεχτεί την Κυριακή τον Απόλλωνα Καλαμάτας, χωρίς τον τιμωρημένο Χότζα και τον τραυματία Δρακόπουλο, ενώ αμφίβολη η συμμετοχή του Καρατζούλια που αποχώρησε τραυματίας από το Διαβολίτσι. Το ευχάριστο πάντως ότι ξεκίνησε από τη Δευτέρα προπονήσεις ο Ηλίας Μουρούσιας, που απουσίαζε από την προετοιμασία,

Ο έμπειρος επιθετικός θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος ώστε να είναι έτοιμος στο πρωτάθλημα.