Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 11:58

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Φαβορί για τίτλο Αμαλιάδα και Βλαχιώτη”, θεωρεί ο Νίκας Ζαλίκας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Φαβορί για τίτλο Αμαλιάδα και Βλαχιώτη”, θεωρεί ο Νίκας Ζαλίκας

Τους δύο Αστέρες του 5ου ομίλου στη Γ’ εθνική βλέπει ο Νίκος Ζαλίκας ως φαβορί για τον τίτλο.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας, πιστεύει ότι η ομάδα της Αμαλιάδας και αυτή του Βλαχιώτη είναι πιο γεμάτες από πλευράς ρόστερ και πιο έτοιμες για την πρωτιά. Ο Ν. Ζαλίκας αποφεύγει τα λόγια πρωταθλητισμού για τη “Μαύρη Θύελλα”, παρότι η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι στόχος είναι η άνοδος.

Ο Κατερινιώτης προπονητής όμως, δυο εβδομάδες πριν από τη σέντρα επιλέγει τους χαμηλούς τόνους, λέγοντας στο “Notosport” ότι: “Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική με βάση τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αποτελέσει βάση για το μέλλον”.

Οσο για το αν είχε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σχετικά με τους αντιπάλους: “Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Για εμάς είναι το ίδιο με όποια ομάδα και να παίξουμε”. Θυμίζουμε ότι η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει Αχαϊκή και Διαγόρα Βραχνέικων από Αχαία, Βάρδα, Αστέρα Αμαλιάδας και Πανηλειακό από Ηλεία, Παναρκαδικό και Λεωνίδιο από Αρκαδία, Αστέρα Βλαχιώτη από Λακωνία, Ζάκυνθο και Παλληξουριακό από ΕΠΣ Ζακύνθου και Κεφαλληνίας, αντίστοιχα και φυσικά τον Τσικλητήρα Πύλου. Ενα πρωτάθλημα με μόλις 12 ομάδες, από τις οποίες θα υποβιβαστούν σχεδόν οι μισές (5 ομάδες). Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι ο πρωταθλητής δεν προβιβάζεται απευθείας, αλλά θα συμμετάσχει σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα με τους πρώτους των άλλων 7 ομίλων και στο φινάλε θα ανέβουν στη Β’ εθνική, μόλις 4 ομάδες. Κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο θα είναι το νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, πουθα ξεκινήσει την 1η Οκτώβρη,

Γι’ αυτό και η Καλαμάτα θα ενισχυθεί με 4 ακόμα παίκτες το επόμενο διάστημα, με την απόκτηση επιθετικού να είναι αυτή που “καίει”, μιας και δεν έχει έρθει ακόμα ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

Αγωνιστικά, η “Μαύρη Θύελλα” μετά το 8-0 επί του Απόλλωνα Πεταλιδίου, προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας και την Κυριακή θα υποδεχτεί σε νοκ – άουτ ματς τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται και οι Χελάς, Κουρέλας και Γουερέ, μιας και εκδόθηκαν τα δελτία τους. Ακόμα εκκρεμεί η έκδοση των δελτίων για τους επίσης νεοαποκτηθέντες Ρονκάτο, Παπουτσογιαννόπουλο και Ορ. Νικολόπουλο.