Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 16:03

ΟΜΟΝΟΙΑ: Νέο φιλικό σήμερα με Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Με δύο ήττες και συνολικό σκορ (0-6) η Ομόνοια αποκλείστηκε από τον Πανθουριακό στο κύπελλο Μεσσηνίας και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, που ξεκινά σε δύο εβδομάδες.

Ο Σωτήρης Δημάκης εκτιμά ότι η εμφάνιση στη ρεβάνς με τον Πανθουριακό: “Ηταν μια κακή παρένθεση. Τα παιδιά έδειξαν και στο φιλικό με τον Πάμισο ότι συνήλθαν και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια”, λέει ο προπονητής της Ομόνοιας, η οποία έδωσε τη Τετάρτη φιλικό ματς με τον Πάμισο στη Μεσσήνη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Σήμερα η καλαματιανή ομάδα θα δώσει ένα ακόμα τεστ, με αντίπαλο την Αναγέννηση Παραλίας, στις 5 μ.μ. στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”.

Δεν θα αγωνιστούν οι Μπάλας και Καϊας, που αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με τη Θουρία και θα ξεκινήσουν προπονήσεις από τη Δευτέρα. Να σημειωθεί ακόμα ότι ο Χαρμπίλας αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και θα αγωνιστεί στην Α’ τοπική με τη φανέλα της Ανδρούσας. Τέλος, το επόμενο Σαββατοκύριακο (δεν έχει οριστεί ακόμα η ημέρα) η Ομόνοια θα δώσει το τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα, με αντίπαλο τον Α.Ο. Φαραί.