Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 19:52

ΚΟΡΩΝΗ - ΕΡΑΝΗ 1-2: Επεισοδιακή πρόκριση

Γράφτηκε από τον

Σ’ ένα επεισοδιακό ματς με ένταση, 4 αποβολές και παράπονα για τη διαιτησία, η Εράνη νίκησε εκτός έδρας με 2-1 την Κορώνη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι Φιλιατρινοί όμως θα αντιμετωπίσουν τον Πάμισο χωρίς τους Δημητρακόπουλο και Παπαγεωργίου που αποβλήθηκαν χθες, ενώ σαν μην έφτανε αυτό, τραυματίστηκε στο 25’ στο γόνατο και ο Φουντάς.

Η Εράνη προηγήθηκε στο 10’ με πέναλτι του Μπεγέτη, που κέρδισε ο Δημητρακόπουλος, αλλά στο 35’, ο Ακρίτας ισοφάρισε με σουτ του Μουτζούρη. Την πρόκριση στους φιλοξενούμενους έδωσε στο 75’ ο Παπαγεωργίου με πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο σκόρερ αποβλήθηκε για εξύβριση.

Νωρίτερα στο 70’ είχε αποβληθεί ο Ι. Κουτσουμπός με απευθείας κόκκινη κάρτα (έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Ζαρακοβίτη) για αψιμαχία με τον Δημητρακόπουλος της Εράνης, ο οποίος αντίκρισε στην ίδια φάση τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 82’ έμεινε και η Κορώνη με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Δ. Κουτσουμπού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε ροντέο με την Εράνη να χάνει μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπεγέτη, Οικονομόπουλο και η Κορώνη με το Μουτζούρη.

Οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ρέκκα, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους της Εράνης, επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και έχασε τον έλεγχο.

Παράπονα όμως έχουν και οι γηπεδούχοι σ’ ένα ματς που γενικότερα είχε ένταση από το ξεκίνημα τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς τον Ζαρακοβίτη και την Τσουκάλη.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Τσουκάτος (78’ Παπαδόγκονας), Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Ι. Κουτσουμπός, Τσάνι, Μαθιόπουλος, Χοτζόλι, Μουτζούρης, Μάραντος, Κρητικάκης (50’ Σταμάτης).

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Μπουρδέκας, Φουντάς (25’ λ.τρ. Νικολακόπουλος, 92' Στριμπάκος), Πέππας, Μπακούρος, Παπαγεωργίου, Αριδάς, Χρονόπουλος (60’ Σταματόπουλος, 94’ ΟΙκονομόπουλος)), Δημητρακόπουλος, Μπεγέτης, Βλαχόπουλος.