Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 17:04

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Nα φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται”, λέει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Nα φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται”, λέει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Aν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Απόλλωνας Καλαμάτας νίκησε προχθές στο Μελιγαλά με 2-1 τον Εθνικό και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Επόμενο εμπόδιο για τον ιστορικό σύλλογο η Σπερχογεία σε νοκ – άουτ ματς την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς”.

“Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Από τη στιγμή που προκριθήκαμε στους “8”, θα προσπαθήσουμε να πάμε και στους “4”. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί έκπληξη ότι φθάσαμε μέχρι εδώ, γιατί στα φιλικά με Εθνικό και Πάμισο τα δείγματα γραφής ήταν καλά”, λέει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος για τη μέχρι τώρα πορεία στο θεσμό του κυπέλλου. Ο προπονητής του Απόλλωνα σχολιάζοντας το ματς στο Μελιγαλά είπε: “Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και ο Εθνικός στο δεύτερο. Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Θα μπορούσαμε όμως στο πρώτο εικοσάλεπτο, όπου είχαμε 3-4 ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Εθνικό για την άψογη φιλοξενία και τη συμπεριφορά”.

Αγωνιστικά, ο Αντεμάι θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία από την Πέμπτη, ενώ ανέτοιμοι κρίνονται ακόμα οι Τρικουράκης, Περιβολάρης, καθώς και ο Παπαβασιλόπουλος που απείχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.