Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 16:30

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πήρε την πρόκριση, έχασε τον Μπιτσάνη

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο ματς με την Αβία και με σκορ 3-0 προκρίθηκε στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας το Καλό Νερό, που απέκλεισε με το εντυπωσιακό 5-3 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Η ομάδα της Θουρίας όμως, δεν μπορεί να χαρεί την πρόκριση, μιας και στο σαββατιάτικο παιχνίδι τραυματίστηκε ο Μάριος Μπιτσάνης. Ο έμπειρος επιθετικός έσπασε το πλευρό του και νοσηλεύτηκε για 2 μέρες στο Νοσοκομείο. Πλέον είναι δεδομένο ότι απουσιάσει τόσο από τον προημιτελικό του Σαββάτου, όσο και από την πρεμιέρα της Α’ τοπικής με τον Πάμισο.

Δυσαρέσκεια Αργυρόπουλου για την εμφάνιση με Αβία

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος είναι λογικό λοιπόν να είναι στενοχωρημένος από αυτό το γεγονός, αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας του.

“Ημασταν κάκιστοι. Δεν αξιολογήσαμε καθόλου σωστά παιχνίδι. Με τέτοιες εμφανίσεις, θα πρέπει να αποκλείσουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα σεζόν”, λέει ο προπονητής του Πανθουριακού και προσμένει πλέον να δει βελτίωση στο προσεχές παιχνίδι με το Καλό Νερό.