Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 12:08

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δύσκολη πρόκριση για Πύλο απέναντι στην εξαιρετική Μάνη

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας Πύλος δυσκολεύτηκε χθες το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία απέναντι στην μαχητική Α.Ε. Μάνης ωστόσο τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Παρότι χωρίζουν δύο κατηγορίες τις δύο ομάδες, η ομάδα της Μάνης στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο ενώ είχε και μια πολύ καλή φάση για να πάρει αυτή προβάδισμα στο 65’. Τελικά ο Γιαννόπουλος στο 82’ έδωσε τη λύση για τον Τσικλητήρα που πλέον προκρίθηκε στους “8” και την Κυριακή στις 4 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από την “Μαύρη Θύελλα” σε νοκ άουτ παιχνίδι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγα πράγματα να επιδείξει με τον Τσικλητήρα να πιέζει αλλά να μην βρίσκει τρόπους να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Στο 32’ από κόρνερ του Τσάτσου ο Μπίζος πήρε την κεφαλιά αλλά απομάκρυνε λίγο πριν την γραμμή του τέρματος το Π. Πουλάκος

Στο 39’ ο Μανιδάκης έκανε ατομική προσπάθεια και σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ στη δεύτερη και τελευταία φάση του Τσικλητήρα στο πρώτο ημίχρονο

Στο 54’ ο Τσάτσος σούταρε για να αποκρούσει ο Καστριτσέας και στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ της Μάνης απόκρουσε και το σουτ του Ακασού για να περάσει έτσι ανεκμετάλλευτο ένα δίλεπτο πίεσης του Τσικλητήρα.

Στο 65’ είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία της ομάδας της Μάνης! Μετά από βαθιά μπαλιά του Καμπανάρου, η άμυνα του Τσικλητήρα αδράνησε και ο Ξεροβάσιλας βρέθηκε τετατετ με τον Μπροκάκη αλλά το πλασέ του έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Τελιικά στο 82’ ο Γιαννόπουλος με ωραίο γκολ πέτυχε το 0-1, αφού πρώτα συνεργάστηκε με τους Γεωργιόπουλο και Πύλιο για να φτάσει σε θέση βολής.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς την Στ. Τσαούση και τον Παναγιωτόπουλο.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Καμπανάρος (82’ Αράπι), Π. Πουλάκος, Πιχιγιόνι, Πετριτάι, Μέτσο, Ξεροβάσιλας, Μανωλέας, Κ. Πουλάκος, Χατζηπαναγιώτης, Δασκαλάκης (78’ Μ. Γιαννόπουλος).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μπροκάκης, Σβίγγος (46’ Γιαννόπουλος), Μπίζος, Μούσα, Αμπραχαμιάν, Τσάτσος, Γεωργιόπουλος (90’ Μάραντος), Ακασού, Οντβόνγκ (46’ Χατζηστάμου), Πύλιος (89’ Κωστόπουλος), Μανιδάκης.