Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 12:27

Τέλος ο Κουλόπουλος από τον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

 

Το κυριακάτικο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμάτας ήταν το τελευταίο για το Βαγγέλη Κουλόπουλο με τη φανέλα του Εθνικού.

Ο 25χρονος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Μελιγαλά, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει.

“Το ΔΣ του ΑΟ Εθνικός Μελιγαλά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κουλόπουλο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τη φανέλα της ομάδας μας δυο φορές, μια την χρονιά που αγωνιζόμασταν στην Δ´ Εθνική και μια φέτος. Αυτό που τον χαρακτήριζε πάντα ήταν η αγωνιστικότητα, το πάθος του, αλλά και η αγάπη και ο σεβασμός προς τη φανέλα του Εθνικού. Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του είναι αδύνατον να συνεχίσει στην ομάδα μας. Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όποια ομάδα κι αν συνεχίσεις να αγωνίζεσαι”, αναφέρει η ανακοίνωση του Εθνικού, που ενδέχεται να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του στη γραμμή κρούσης.

Κεράνης: “Κρατάμε την παρουσία στο β’ ημίχρονο”

Την ήττα με 1-2 από τον Απόλλωνα Καλαμάτας γνώρισε την Κυριακή ο Εθνικός και έτσι αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο Φραγκίσκος Κεράνης τονίζει ότι: “Θέλαμε να προχωρήσουμε, αλλά πλέον πρέπει να ξεχάσουμε στο κύπελλο και να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα. Κρατάμε την παρουσία των παιδιών στο β’ ημίχρονο, όπου είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ”, καταλήγει ο προπονητής του Εθνικού, που αναζητά αντίπαλο για φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αγωνιστικά, οι Θανόπουλος, Δρακόπουλος, Τ. και Κ. Κανελλόπουλος ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής κρίνεται αμφίβολη.