Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 13:23

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τα φιλικά των αντιπάλων Καλαμάτας και Πύλου

Γράφτηκε από τον

Η αντίπαλος της Καλαμάτας στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής Αχαϊκή θα δώσει το Σάββατο το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της πριν τη σέντρα.

Συγκεκριμένα θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Αμαλιάδας σε ένα ματς όπου ο τεχνικός της Αλέξης Γαβριλόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για την ομάδα του εν όψει της πρεμιέρας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την 1η Οκτωβρίου.

Ο αντίπαλος του Τσικλητήρα Πύλου στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής ΠΑΟ Βάρδας θα δώσει μεθαύριο Σάββατο το τελευταίο του φιλικό πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου θα φιλοξενηθεί στις 5 μ.μ. από μια άλλη ομάδα του 5ου ομίλου, την Ζάκυνθο.

Εδρα στη Σπάρτη ο Αστέρας Βλαχιώτη

Το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης βρήκε «στέγη» για τη φετινή σεζόν στη Γ’ Εθνική ο Αστέρας Βλαχιώτη (φώτο). Οι νεοφώτιστοι Λάκωνες αδυνατούν να φιλοξενούν αγώνες στη φυσική τους έδρα, στην οποία είναι απαραίτητο να γίνουν έργα, τα οποία δεν έχουν καν ξεκινήσει.

Με την ευκαιρία του γηπέδου της Σπάρτης, δίνεται η δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους φιλάθλους του Νομού να στηρίξουν την προσπάθεια του Αστέρα στη Γ’ Εθνική.

Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας θα είναι αντίπαλος της Καλαμάτας και του Τσικλητήρα στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.