Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 14:49

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στα “σκαριά” δύο μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει η Κυπαρισσία την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της Ηλείας.

Ακόμα η τριφυλιακή ομάδα είναι κοντά και σ’ έναν αμυντικό, θέλοντας έτσι να γεμίσει το ρόστερ της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής. Και αυτό γιατί υπάρχουν και αποχωρήσεις, μιας και ο Σούπουλι θα φύγει λόγω σπουδών.

Τραυματίστηκε ο Γεωργιόπουλος 

Από εκεί και πέρα, ο Διονύσης Γεωργιόπουλος (φώτο) τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς κυπέλλου με τον Τσικλητήρα και περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας. Στο εν λόγω παιχνίδι η Κυπαρισσία γνώρισε την ήττα με 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο Τάκης Παναγόπουλος πάντως, απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του λέγοντας ότι: “Ηταν ένα πολύ δυνατό τεστ, στο οποίο πήραμε πολύ υψηλό βαθμό, άσχετα αν δεν μας δικαιώνει το αποτέλεσμα. Υπάρχουν επιμέρους πράγματα και ουσιώδη, τα οποία αν τα αποκρυπτογραφήσουμε θα φανεί ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Σίγουρα θέλαμε να προχωρήσουμε, αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα”.

Η Α’ τοπική ξεκινά ως γνωστόν το επόμενο Σαββατοκύριακο και έτσι η Κυπαρισσία θα δώσει ακόμα δύο φιλικά, με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα, μεθαύριο στην έδρα της και την Τρίτη στους Γαργαλιάνους.