Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 12:07

Τέλος από τον Τσικλητήρα ο γκολκίπερ Παλιγγίνης

Γράφτηκε από τον

Ο Χρήστος Παλιγγίνης ήταν από τους λίγους παίκτες που ανανέωσαν το καλοκαίρι τη συνεργασία του με τον Τσικλητήρα Πύλου, αλλά τελικά αυτή δεν κράτησε για πολύ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ αποτελεί από χθες παρελθόν και η Μεσσηνιακή ομάδα θα κινηθεί για να καλύψει το κενό του.

“Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας. Για καθαρά οικογενειακούς λόγους έπρεπε να αποχωρήσω”, δήλωσε στο “Notosport” ο Παλιγγίνης, ο οποίος ήταν πέρυσι μέχρι να τραυματιστεί ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης του Τσικλητήρα και γι’ αυτό οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί.

Στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν για το κύπελλο με Κυπαρισσία και Μάνη, κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Μπροκάκης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο βασικός πορτιέρο για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και θα υπερασπιστεί και την εστία του Τσικλητήρα στο κυριακάτικο ματς με την Καλαμάτα.

Ενα ματς νοκ – άουτ όπου ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Κακαλέτρης: “Δεν κάναμε καλή εμφάνιση”

Για να φθάσει πάντως ο Τσικλητήρας στα προημιτελικά αγχώθηκε, μιας και η Α.Ε. Μάνης του έβαλε προχθές δύσκολα και χρειάστηκε να φθάσουμε στο 82’ για να σκοράρει ο Γιαννόπουλος και να δώσει την πρόκριση. Ο Νίκος Κακαλέτρης παραδέχεται ότι: “Δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό. Οτι είμαστε κουρασμένοι, ότι κάποια παιδιά δεν έχουν ακόμα τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, αλλά και ότι δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τπ πλαστικό. Η αλήθεια είναι ότι μας αποσυντόνισε το κύπελλο, γιατί δεν έχουμε το βαθύ ρόστερ για να διαχειριστούμε αυτή την παράλληλη δραστηριότητα με το πρωτάθλημα. Για εμάς βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα”. Ο προπονητής του Τσικλητήρα σχετικά με το ματς τόνισε ακόμα ότι: “Ηταν δύσκολη η επικράτηση γιατί ήμασταν κακοί στο παραγωγικό κομμάτι. Χάσαμε ένα ημίχρονο μη μπορώντας να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και δεν ήμασταν καλοί και στο τελείωμα των φάσεων”.