Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 16:04

O Τέλλος Αγρας 3-2 σε φιλικό την Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
O Τέλλος Αγρας 3-2 σε φιλικό την Κυπαρισσία

Φιλική εκτός έδρας νίκη σημείωσε το απόγευμα το Σαββάτου ο Τέλλος Αγρας επικρατώντας της Κυπαρισσίας με 3-2.

Ενα φιλικό που αποτέλεσε σε μεγάλο βαθμό την πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, όπου και οι δύο παίζουν εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή 1η Οκτωβρίου, η Κυπαρισσία με τον Εθνικό Μελιγαλά και ο Τέλλος Αγρας με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Σε ότι αφορά το προχθεσινό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, η τοπική ομάδα προηγήθηκε στο 30’ με σουτ του Κοσμά, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο β’ μέρος η ομάδα των Γαργαλιάνων ισοφάρισε αρχικά στο 47’ με πλασέ του Αναστασόπουλου και πήρε προβάδισμα στο 58’ με επίσης με πλασέ του Διακουμή, ο οποίος αξιοποίησε την ωραία ασίστ από τον Φωτιάδη. Η Κυπαρισσία ισοφάρισε στο 75’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ντιόπ, που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Λ.Χρ. Ανδρώνη και στο 80’ ο Καραχάλιος με δυνατό σουτ έξω περιοχή πέτυχε το τελικό 2-3.

Η Κυπαρισσία, πιθανόν να μην δώσει άλλο φιλικό και να προετοιμαστεί για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Αυτό γιατί οι παίκτες της έδειξαν σημάδια κούρασης και σήμερα ή αύριο θα ξεκαθαρίσει σε επαφή που θα έχουν οι δύο προπονητές, Παναγιώτης Παναγόπουλος και Αντώνης Μαυρέας αν θα υπάρξει και επαναληπτικός αγώνας των δύο ομάδων στο γήπεδο των Γαργαλιάνων την Τετάρτη το απόγευμα.

Ο κ. Παναγόπουλος χρησιμοποίησε κάποιους παίκτες που σκέφτεται να έχει και στο αρχικό σχήμα στο ματς της πρεμιέρας, γιατί δεν τους είχε όλους στη διάθεση του, καθώς υπήρχαν κάποιες απουσίες.

Από την άλλη πλευρά του ο κ. Μαυρέας χαρακτήρισε το παιχνίδι, ως ένα καλό τεστ απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ενώ χρησιμοποίησε στην 11αδα παίκτες που σκέφτεται να παρατάξει και στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Θεοχαρόπουλος, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Ντέντα, Κωνσταντόπουλος, Δημητρακάκης, Βατσής, Κοσμάς. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Λαμπρόπουλος, Τάνεφ, Κοσμόπουλος, Ζαφείρης.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγερόγλου, Καραχάλιος, Κοντογόνης, Τζανετέας, Λ.Χρ. Ανδρώνης, Πότσης, Αναστασόπουλος, Διακουμής, Γεωργιόπουλος, Φωτιάδης, Ερέκι. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν Τζωρτζίνης, Γεωργόπουλος, Μπούμπα, Αλεξανδρόπουλος.