Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 16:25

Δύο ματς μακριά από τον τελικό ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Δύο ματς μακριά από τον τελικό ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Μπορεί ο Απόλλωνας Καλαμάτας να μπήκε με το... αριστερό στο φετινό κύπελλο Μεσσηνίας, αλλά η συνέχεια είναι εντυπωσιακή για τον ιστορικό σύλλογο που μετρά μόνο νίκες στο θεσμό και μάλιστα εκτός έδρας.

Ετσι έχει βρεθεί στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον Πάμισο. Συγκεκριμένα, ο Απόλλωνας μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Α.Ο. Φαραί νίκησε στη ρεβάνς στο “Π. Μπαχράμης” με 4-0 και σε νοκ – άουτ ματς 2-1 τον Εθνικό στο Μελιγαλά και 3-1 την περασμένη Κυριακή τη Σπερχογεία. Στο εν λόγω ματς είχε πετύχει όλα του τα γκολ μέχρι το 29’!

Σακελλαρόπουλος: "Να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο, χωρίς να βάζουμε ταβάνι"

“Ευτυχήσαμε στο μισάωρο να έχουμε πετύχει 3 γκολ, κάτι το οποίο αδειάζει ψυχολογικά τον αντίπαλο. Στο ημίχρονο η Σπερχογεία ανασυντάχθηκε και εμείς εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Μας πίεσε για ένα διάστημα 15-20 λεπτών, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε το σκορ”, το σχόλιο του Τάκη Σακελλαρόπουλου (φωτό) για τον προχθεσινό προημιτελικό.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμάτας δηλώνει με ικανοποίηση ότι: “Ολα εξελίσσονται βάση του σχεδιασμού που κάναμε το καλοκαίρι και φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν δυνατότητες. Μεγάλο μερίδιο στη μέχρι σήμερα πορεία έχουν οι συνεργάτες μου, Θανάσης Τσούκλερης και Θοδωρής Σακκάς, καθώς και ο αδερφός μου Γιάννης με τον οποίο σχεδιάσαμε την ομάδα. Το κύπελλο το αφήνουμε για την ώρα στην άκρη. Μας βοήθησε να πιάσουμε ρυθμό και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο, χωρίς να βάζουμε ταβάνι”. Το ευχάριστο για τον Τάκη Σακελλαρόπουλο είναι ότι επιστρέφουν και οι Αντεμάι, Τρικουράκης, Παυλάκος που απουσίαζαν για διάφορους λόγους. Ετσι η μοναδική απουσία για την πρεμιέρα της Α’ τοπικής, με αντίπαλο το Ασπρόχωμα, θα είναι ο Κουντάνης (ενοχλήσεις στη μέση).