Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 13:35

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στενοχώρια για Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την... πόρτα του Διονύση Γεωργιόπουλου, καθώς ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός της Κυπαρισσίας υπέστη ρήξη μηνίσκου στο ματς κυπέλλου με τον Τσικλητήρα Πύλου και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Ενδέχεται μάλιστα να έχει πάθει ζημιά και στους χιαστούς, Και όλα αυτά ενώ πέρυσι, αγωνιζόμενος στη “Μαύρη Θύελλα” είχε περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου (ρήξη χιαστού) και έχασε ουσιαστικά όλη τη σεζόν.

Ο νέος τραυματισμός του Γεωργιόπουλου έχει φέρει μεγάλη στενοχώρια στην ομάδα του την Κυπαρισσία, που κινείται πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του, μιας και ο Σούπουλι αποχώρησε, ο Τσιμόπουλος είναι τραυματίας και το ρόστερ είναι μικρό. Ο Τάκης Παναγόπουλος έχει λοιπόν περιορισμένες λύσεις για την κυριακάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά.

Παναγόπουλος: “Να μπούμε με το δεξί”

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας αισιοδοξεί πάντως ότι η ομάδα του θα εκμεταλλευτεί την έδρα και θα πάρει τη νίκη.

“Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και περισσότερο έχει να χάσει αυτός που παίζει στην έδρα του. Πρέπει να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Σεβόμαστε τον Εθνικό, που είναι καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να μπούμε με το δεξί”.