Κυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 11:13

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Να μπει με το... δεξί σήμερα με Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Στην παρθενική παρουσία της ιστορίας του στη Γ’ εθνική ο Τσικλητήρας Πύλου κέρδισε πέρυσι το στοίχημα της παραμονής.

Πλέον έχοντας την εμπειρία θέλει να πράξει το ίδιο και στο σαφώς πιο δύσκολο νέο πρωτάθλημα, που ξεκινά σήμερα Κυριακή και στο οποίο συμμετέχουν μόλις 12 ομάδες, εκ των οποίων στο τέλος της σεζόν θα πιουν το... πικρό ποτήρι του υποβιβασμού πέντε ομάδες. Ως εκ τούτου απαραίτητη προϋπόθεση για τον Τσικλητήρα είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αρχής γενομένης από σήμερα, όπου θα υποδεχτεί στις 4 μ.μ. τη Βάρδα.

Μία από τις πιο δυνατές και παραδοσιακές ομάδες της κατηγορίας, που πέρυσι έκανε για ένα διάστημα πορεία πρωταθλητισμού.

Η Μεσσηνιακή ομάδα όμως , ευελπιστεί ότι με τη βοήθεια του κόσμου, θα φθάσει στο τρίποντο.

“Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και κρύβουν πράγματα. Παίζουμε με έναν αντίπαλο με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, με διάθεση και φιλοδοξίες. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, ώστε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα”, δηλώνει στο “Notosport” ο Νίκος Κακαλέτρης μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια ενόψει της πρεμιέρας. Ο τεχνικός του Τσικλητήρα δεν θα έχει σήμερα Κυριακή στη διάθεσή του τον Αγγελο Γεωργιόπουλο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Αποστόλη Χατζηστάμου. Ακόμα ο Νίκος Κόκκαλης θα είναι διαθέσιμος, εφόσον εκδοθεί το δελτίο του.