Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 13:43

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Γλυκόπικρη γεύση η ισοπαλία με Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Τσικλητήρα η “λευκή” ισοπαλία στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής με τη Βάρδα.

Η ομάδα της Πύλου ήθελε να ξεκινήσει με νίκη στην έδρα της, αλλά ο βαθμός κόντρα σ’ έναν δυνατό αντίπαλο δεν είναι αποτυχία και έτσι μάλιστα όπως εξελίχθηκε το ματς. Διότι από το 78’ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ακασού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

“Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε καλύτεροι. Μας έλειψε λίγο η σωστή ενέργεια στην τελική επιλογή για να γίνουμε απειλητικοί. Δεν ήταν πάντως καλό το παιχνίδι. Ηταν σκληρό στα όρια του αντιαθλητικού. Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο”, το σχόλιο του Νίκου Κακαλέτρη για το πρώτο φετινό ματς στη Γ’ εθνική. Ο προπονητής του Τσικλητήρα προσθέτει στη συνέχεια ότι: “Προσπαθήσαμε πολύ και θέλαμε να κερδίσουμε αλλά μας μπέρδεψε και η αποβολή. Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και η Βάρδα είναι μια έμπειρη ομάδα. Γι’ αυτό και ο βαθμός μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση”.

Ο Τσικλητήρας στρέφει πλέον την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς με το Διαγόρα Βραχνέικων, που νίκησε με 3-1 τον Παναρκαδικό και θα αγωνιστεί με την ψυχολογία στα ύψη.

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Ακασού που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα προλάβουν οι τραυματίες Γεωργιόπουλος και Χατζηστάμου.