Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 14:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι”, θέλει ο Α. Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Δεν... καταλαβαίνει από έδρες ο φετινός Πάμισος...

Οι Νησιώτες με κεκτημένη ταχύτητα από τις νίκες σε Γαργαλιάνους και Φιλιατρά (αμφότερες με ανατροπή), νίκησαν το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και τον Πανθουριακό με 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής. Ο Πάμισος έχει νικήσει εκτός και την Ανδρούσα στο πρώτο ματς για το κύπελλο Μεσσηνίας, ενώ η ρεβάνς (επίσης νικηφόρα) είχε δοθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Με άλλα λόγια έχει δώσει πέντε επίσημα ματς μακριά από τη Μεσσήνη και τα έχει κερδίσει όλα. Ετσι βρίσκεται στους “4” του κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ στο πρωτάθλημα πήρε από το ξεκίνημα βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση έναντι του βασικού του ανταγωνιστή για τον τίτλο.

Ο Αλέξης Μαντζούνης χαρακτηρίζει με δηλώσεις του στο “Notosport” πολύ σημαντικό το τρίποντο στο ντέρμπι και στέκεται περισσότερο στην απόδοση που είχαν οι παίκτες του: “Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και για εμάς είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι δείξαμε πολύ καλή εικόνα και ζεστάναμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Τον ευχαριστούμε που μας στήριξε και τον θέλουμε να είναι συνέχεια κοντά μας στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι το καλοκαίρι”.

Για τον προπονητή του Παμίσου η νίκη με τον Πανθουριακό δεν θα έχει αξία, αν δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Ο Αλέξης Μαντζούνης θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ζητά από τους παίκτες του να μείνουν ταπεινοί και συγκεντρωμένοι.

“Οι ευθύνες και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν από αυτό το αποτέλεσμα και όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον Πάμισο. Γι’ αυτό και τα παιχνίδια μας θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Πρέπει τώρα να είμαστε δύο φορές πιο συγκεντρωμένοι και ταπεινοί. Και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα είμαστε και τα δύο. Συνεχίζουμε και στους δύο θεσμούς και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Η συνέχεια για τον Πάμισο περιλαμβάνει το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς, με αντίπαλο την Αναγέννηση Παραλίας, η οποία νίκησε στην πρεμιέρα με 2-1 τον Μιλτιάδη. Οι Κάνιστρας και Καραπετιάν παραμένουν τραυματίες και θα χάσουν το κυριακάτικο ματς. Ο πρώτος πάντως έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Καραπετιάν θα πράξει το ίδιο από την Τετάρτη.