Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 16:13

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Δεν μπήκαμε ποτέ πνευματικά στο ματς με Πάμισο”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Δεν μπήκαμε ποτέ πνευματικά στο ματς με Πάμισο”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

 

Την ήττα με 0-1 από τον Πάμισο γνώρισε το Σάββατο ο Πανθουριακός και έτσι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική βρίσκεται σε θέση κυνηγού στην κούρσα της Α’ τοπικής

Ο φιλόδοξος σύλλογος πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια στο ντέρμπι με τον άμεσο ανταγωνιστή για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος μιλώντας στο “Notosport” δεν έψαξε για δικαιολογίες και αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Πάμισο για την άξια νίκη, τόνισε ότι: “Δεν μπήκαμε ποτέ πνευματικά στο ματς. Μόνο από το 75 έως το 90 καταλάβαμε ότι υπάρχει ντέρμπι. Χάσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και δείξαμε ότι δεν ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι”.

Ο προπονητής του Πανθουριακού εκτιμά πάντως στη συνέχεια ότι ο Πανθουριακός μπορεί να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο, αρκεί οι παίκτες του να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Αλλωστε το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και μια ήττα στην πρώτη αγωνιστική δεν μπορεί να είναι οδυνηρή.

“Τίποτα δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Αν όμως θέλουμε να λέμε ότι διεκδικούμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει από σήμερα κιόλας να αλλάξουμε νοοτροπία και φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα. Εχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και δεν κρίνεται κανένας από ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να δείξουν ότι είναι ανταγωνιστικοί και να βγάλουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό που έχουν μέσα τους”, καταλήγει ο Γ. Αργυρόπουλος.

Νέο ματς στο Στάδιο

Ο Πανθουριακός καλείται πλέον να αφήσει στο παρελθόν την ήττα και κυρίως την εμφάνιση με τον Πάμισο, καθώς ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς, με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα, που ενισχύθηκε το καλοκαίρι και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο το πρωτάθλημα (5-0 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας). Το θετικό είναι ότι ο Πανθουριακός θα αγωνιστεί και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, χωρίς τον Μάριο Μπιτσάνη που παραμένει τραυματίας. Ακόμα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Νίκου Τριανταφυλλάκη που έχει ενοχλήσεις στα πλευρά και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε από τον Παντσιώτη στο ημίχρονο του ντέρμπι.