Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 18:28

Το φύλλο αγώνα με ΑΕ Αβίας “καίει” τον Χανδριναϊκό

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Επιβαρυντικό είναι για τον Χανδριναϊκό το φύλλο αγώνα της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕ Αβίας που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Κάμπου με 3-2.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Κουτσαναστάσης αναφέρει στο φύλλο αγώνα πως μετά την λήξη της αναμέτρησης ένας φίλαθλος του Χανδριναϊκού πέταξε στον α’ βοηθό διαιτητή που ήταν ο Παλλαδινός, ένα μπουκάλι με νερό χτυπώντας τον στο κεφάλι. Επίσης σημειώνει ότι ο ίδιος φίλαθλος άνοιξε το παράθυρο των αποδυτηρίων των διαιτητών και πετούσε πράγματα μέσα, βρίζοντας στην συνέχεια ο ίδιος και ένας ακόμη φίλαθλος το διαιτητή. Σημειώνει επίσης ότι το διαιτητικό τρίο, που συμπλήρωνε η Παπαϊωάννου ως β’ βοηθός, αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας καθώς και ότι ο Παλλαδινός πήγε κατευθείαν για εξετάσεις στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση του Χανδριναϊκού

Η διοίκηση του Χανδριναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση στη σελίδα την στο facebook όπου παρουσιάζει την δική της εκδοχή για τα γεγονότα.

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Καταρχήν συγχαρητήρια στην Α.Ε. Αβίας για την νίκη της και την συμπεριφορά της από την αρχή ως το τέλος στον εν λόγω αγώνα, έτσι και αλλιώς τα δύο σωματεία ποτέ δεν είχαν την παραμικρή διαφορά μεταξύ τους. Αυτό που καταγγέλλουμε όμως είναι η απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του διαιτητή κ. Κουτσαναστάση και του Α’ βοηθού κ. Παλλαδινού. Νομίζουν ότι με τα ψέματα τους μπορούν να διαλύσουν έναν ιστορικό σύλλογο. Γίναμε μάρτυρες στην πιο γελοία κωμωδία που παίχτηκε ποτέ στα γήπεδα της Μεσσηνίας, που η ψευτομαγκιά τους και τα ειρωνικά χαμόγελα κρύβονται πίσω από ένα κατάπτυστο φύλλο αγώνα, μια κλειδωμένη πόρτα, και 7 οπλισμένους αστυνομικούς.

Επικαλούνται στο Φ.Α. τραυματισμό του Α’ βοηθού κατά την είσοδο και εντός των αποδυτηρίων από ανοιχτό παράθυρο στην πίσω πλευρά, από φίλαθλο του Χανδριναϊκού και κατόπιν αυτού ο βοηθός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Λοιπόν κύριοι ο Χανδριναϊκός Π.Σ. σας παραθέτει τα γεγονότα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

1) Και οι δύο παραπάνω υποδυόμενοι διαιτητές αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα με σωρεία αποφάσεων τους και την ειρωνική συμπεριφορά τους.

2) Κατά την είσοδο τους στα αποδυτήρια κανείς τους δεν δέχτηκε ούτε ένα αντικείμενο.

3) Εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών και με κλειδωμένη την πόρτα δεν έχουμε μαντικές ικανότητες να ξέρουμε την συμβαίνει, με το εν λόγω ανοιχτό παράθυρο από αυτούς να είναι σε αθέατη πλευρά από τον αγωνιστικό χώρο επί της δημοτικής οδού, άρα και κροταλίας να τους είχε επιτεθεί φυσικά θα ήταν φίλαθλος του Χανδριναϊκού.

4) Η περίφραξη του γηπέδου ήταν κλειδωμένη και κανείς εξωαγωνιστικός παράγοντας δεν εισήλθε (ευτυχώς το παραδέχονται).

5) Κανείς παίχτης, προπονητής και παράγοντας του Χανδριναϊκού δεν τους ακούμπησε (ευτυχώς το παραδέχονται).

6) Ο κατά φαντασίαν χτυπημένος επόπτης δεν ζήτησε ποτέ την συνδρομή του γιατρού αγώνα που ήταν εκεί (μάλλον το θυμήθηκε μετά από καμιά ώρα ότι είναι σοβαρά και θέλει Νοσοκομείο).

7) Μάλλον οι παραπάνω μαυροφόροι έχουν δουλέψει στο Δημοτολόγιο του Δήμου Πύλου-Νέστορος, έτσι εξηγείται πως αναγνώρισαν τον δράστη σαν φίλαθλο του Χανδριναϊκού.

Εάν θέλετε 2 ώρες για να συντάξετε 25 γραμμές στο Φ.Α., λυπούμαστε αλλά στην έκθεση θα είχατε κοπεί. Εκτός εάν δεν έπιαναν τα τηλέφωνα.

Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. σεβόμενος την ιστορία του και έχοντας τις εκθέσεις του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καλαμάτας, του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, του Γιατρού αγώνα και την άποψη των φιλοξενουμένων, ζητά από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας να καλέσει σε απολογία τους εν λόγω απεσταλμένους της, να αποδείξουν εγγράφως το όνομα αυτού που τους χτύπησε (όπως υποστηρίζουν) αφού τον αναγνώρισαν και να ανακαλέσουν το κατάπτυστο Φ.Α. που μας θίγει κατάφορα.

Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του (Συκοφαντική δυσφήμηση) απέναντι και στους 3 διαιτητές που υπογράφουν το Φ.Α. με σκοπό να διαφυλάξουν την τιμή και την ακεραιότητα του Συλλόγου.

Υ.Γ.1. ‘’Ελπίζουμε ταχεία ανάρρωση στον Α’ βοηθό από το πολύωρο χειρουργείο, ώστε να είναι σε θέση ξανά να μεγαλουργήσει στο σανίδι’’.

Υ.Γ.2. Καληνύχτα στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, που κάποιοι ονειρεύονται”.  

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ