Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 13:09

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Μάχη μέχρι το τέλος για τίτλο και παραμονή”, τονίζει ο Τάσος Καραλής

Γράφτηκε από τον

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε ομάδες θα υποβιβαστούν από τον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, σ’ ένα πρωτάθλημα μόλις 22 αγωνιστικών.

Με άλλα λόγια οι μισές σχεδόν ομάδες θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία, ενώ ο πρωταθλητής δεν ανεβαίνει απευθείας, αλλά θα διεκδικήσει την άνοδο σ’ ένα νέο μίνι πρωτάθλημα.

Για τον Τσικλητήρα το ζητούμενο είναι να ανανεώσει τη θητεία του στη Γ’ εθνική και υπάρχει αισιοδοξία, παρότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εντός έδρας ισοπαλία (0-0 με τη Βάρδα). Ο πρόεδρος του Τσικλητήρα Τάσος Καραλής μιλώντας στο “Notosport” τονίζει ότι: “Θα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Καμία ομάδα δεν είναι χαμένη από χέρι. Εκτιμώ ότι θα χαθούν πολλοί βαθμοί και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος τόσο για τον τίτλο, όσο και για την παραμονή. Εμείς ξεκινήσαμε με ισοπαλία, αλλά θεωρώ ότι ο βαθμός είναι θετικός παρότι παίζαμε στην έδρα μας, γιατί αντίπαλος ήταν μια δυνατή ομάδα. Εγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με σφικτές άμυνες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ενώ δεν μας δόθηκαν δύο καθαρά πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος έγιναν λιγότερες φάσεις και εκεί που ανεβήκαμε στο φινάλε, μας μπέρδεψε η αποβολή”.

Η συνέχεια για την ομάδα της Πύλου περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με το Διαγόρα Βραχνέικων, που προέρχεται από την νίκη με 3-1 επί του Παναρκαδικού. Ο Τάσος Καραλής περιμένει δύσκολο ματς, αλλά αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα.

“Θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα και σε αγωνιστικό χώρο με πλαστικό τάπητα. Παρότι υπάρχουν απουσίες, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε κάτι καλό. Ο Διαγόρας έχει καλή ψυχολογία. Θα είναι σφικτό παιχνίδι και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε”.

Αγωνιστικά, η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Σουληνάρι προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίκτες στις γηπεδικές συνθήκες που θα συναντήσουν την Κυριακή στα Βραχνέικα. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Ακασού, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των τραυματιών Γεωργιόπουλου και Χατζηστάμου.

Τέλος, πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνουν ακόμα δύο μεταγραφές και εντός των ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.