Κυριακή, 08 Οκτώβριος 2017 11:11

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Για βαθμούς στα Βραχνέικα

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο φετινό εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα δώσει σήμερα Κυριακή ο Τσικλητήρας.

Η ομάδα της Πύλου θα φιλοξενηθεί στα Βραχνέικα από τον τοπικό Διαγόρα (4 μ.μ.), ο οποίος στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 τον Παναρκαδικό και θα αγωνιστεί με την ψυχολογία στα ύψη.

Ο Τσικλητήρας προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Βάρδα και θέλει να επιστρέψει στη βάση του με βαθμούς ή βαθμό

“Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Διαγόρας έρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα και εμφάνιση απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εχει επίσης ενθουσιασμό ως νεοφώτιστος και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αποσπάσουμε κάτι θετικό”, λέει ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης για την δύσκολη σημερινή έξοδο. Να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας αγωνίζεται σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα και έτσι οι τελευταίες προπονήσεις του Τσικλητήρα γίνονται στο Σουληνάρι, ώστε να εξοικειωθούν οι παίκτες στις συνθήκες που θα συναντήσουν. 

Εκτός πλάνων είναι ο Ακασού που αποβλήθηκε στο ματς με τη Βάρδα, ενώ ο Χατζηστάμου παραμένει τραυματίας και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Αντίθετα ο Γεωργιόπουλος αποθεραπεύτηκε και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.