Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 17:48

Στο 0-0 έμειναν Πανηλειακός και Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Στο 0-0 έμειναν Πανηλειακός και Καλαμάτα

Στο 0-0 έμειναν πριν λίγο ο Πανηλειακός και η Καλαμάτα στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της  Γ' εθνικής. Ηταν ένα ντέρμπι που η Καλαμάτα κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) αλλά τελικά περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, που ωστόσο πάντα είναι θετικός σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι.  Η Καλαμάτα είχε δοκάρι με τον Ρονκάτο στο 13' και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τσουλάκο στο 31' ενώ ο Πανηλειακός είχε το χαμένο πέναλτι του Κρεββατά στο 22΄(απόκρουσε ο Γκόμεζ). Στο β' ημίχρονο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Το β' ημίχρονο δεν είχε πολλά πράγματα να προσφέρει. Η Καλαμάτα έδειχνε μεν πιο ομάδα στο γήπεδο, αλλά δεν είχε τρόπους να απειλήσει ενώ και ο Πανηλειακός πρόσεξε περισσότερο την άμυνα και έξαχνε την γρήγορη αντεπίθεση. Το σκηνικό συνεχίστηκε και μετά την αποβολή του Νιφορόπουλου στο 66΄με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

89' Κίτρινη στον Καλογερόπουλο.

84' Κίτρινη στον Καμινιώτη.

82' Ο Χελάς μπαίνει αντί του Ρονκάτο για την Καλαμάτα.

80' Παραμένει το 0-0 στον Πύργο ενώ μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

76' Κίτρινη στον Σαραντόπουλο.

73' Αλλαγή ο Πανηλειακός μπήκε ο Χατζηστάμου στην θέση του Ντάνκουα.

72' Πάντα στο 0-0 στον Πύργο. Η Καλαμάτα είναι η ομάδα που πλησιάζει πιο εύκολα την αντίπαλη περιοχή ενώ πλέον έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 66΄ λόγω αποβολής του Νιφορόπουλου.

67' Αλλαγή η Καλαμάτα, βγήκε ο Τσουλάκος, μπήκε ο Σαραντόπουλος

66' Αποβάλλεται ο Νικφορόπουλος με δεύτερη κίτρινη, με δέκα συνεχιζει ο Πανηλειακός. Απόλυτα δικαιολογημένα κάρτα για ένα πολύ σκληρό φάουλ στον Καλογερόπουλο.

59' Πάντα στο 0-0 στο γήπεδο του Πύργου, χωρίς κάποια μεγάλη φάση μέχρι τώρα στο β΄ημίχρονο

50' Αναγκαστική αλλαγή και ο Πανηλειακός, βγήκε ο Σέου, μπήκε ο Μπουρλάκης.

46' Με αναγκαστική αλλαγή για την Καλαμάτα ξεκινά το β' ημίχρονο. Βγήκε ο Παπουτσογιαννόπουλος λόγω τραυματισμού και μπήκε ο Καλογερόπουλος.

45' Ημίχρονο 0-0 στον Πύργο. Η Καλαμάτα είναι η ομάδα που έχει φέριε το ματς εκεί που θέλει και θα μπορούσε να προηγηθει στις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με το δοκάρι του Τσουλάκου στο 13' και την μεγάλη φάση με τον Τσουλάκο στο 31'. Ο Πανηλειακός είχε το χαμένο πέναλτι του Κρεββατά, σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

42' Κίτρινη στον Παπουτσογιαννόπουλο.

40' Πάμε για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, πάντα στο 0-0 στον Πύργο.

32' Εντυπωσιακός μέχρι τώρα ο Γουερέ που δημιουργεί πολλά προβλήματα στην άμυνα του Πανηλειακού όταν παιρνει τη μπάλα

31' Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε η Καλαμάτα. Ο Γουερέ, που πλέον παίζει αριστερά, έκανε μια εξαιρετική επέλαση, γύρισε στον Ρονκάτο που έστρωσε στον Τσουλάκο και αυτός σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

30' Ο Κρεββατάς γύρισε από δεξιά στον Λεβέντη που σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Καντούτσης κόντραρα έγκαιρα τη μπάλα τελειώνοντας μια καλή επιθετική στιγμή των γηπεδούχων.

27' Πάντα στο 0-0 στο γήπεδο του Πύργου, από μια μεγάλη ευκαιρία η κάθε ομάδα, με το δοκάρι του Ρονκάτο η Καλαμάτα στο 13' και το χαμένο πέναλτι του Κρεββατά στο 21' για τον Πανηλειακό.

22' Το πέναλτι καταλογίστηκε για χέρι του Καντούτση στην περιοχή, αλλά ο Γκόμεζ έπεσε στην αριστερή του γωνία και απόκρουσε το χτύπημα του Κρεββατά. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα για το πέναλτι σε μια σίγουρα δύσκολη φάση.

21' Σε κόρνερ έβγαλε ο Γκόμες, παραμένει το 0-0!

20' Πέναλτι ο Πανηλειακός.

13' Δοκάρι η Καλαμάτα με κεφαλιά του Ρονκάτο μετά από σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου από δεξιά. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Μαύρη Θύελλα να προηγηθεί. Ηταν μια ωραία προσπάθεια και σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου, ο Ρονκάτο έπιασε την γυριστική κεφαλιά αλλά ήταν άτυχος με την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καπετανάκη.

6' Πρώτο σουτ από πλευράς Πανηλειακού με τον Σωτηρόπουλο μέσα απο την περιοχή, αλλά ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Γκόμεζ.

5' Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Το πρόβλημα με τον Νικολόπουλος και την αλλαγή της τελευταίας στιγμής για την Καλαμάτα, ανάγκασε τον Ζαλίκα να περάσει τον Λίολιο στόπερ και να γυρίσει αριστερό μπακ ο Κουρέλλας.

6.07 μ.μ. Ξεκίνησε το ματς.

6.04 μ.μ. Τώρα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, περίπου 1.000 θεατές αυτή την ώρα στο γήπεδο του Πύργου. Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα δεν έχει φιλάθλους στο γήπεδο.

6 μ.μ. Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα. Η Καλαμάτα προχωρά σε αναγκαστική αλλαγή της τελευταίας στιγμής καθώς ο Ορέστης Νικολόπουλος που ήταν στο αρχικό σχήμα αντικαθίσταται από οτν Σταύρο Τσουλάκο.

Το "Notosport" βρίσκεται στο γήπεδο του Πύργου από όπου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα.

Οι συνθέαεις των ομάδων

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Σέου, Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης, Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο, Λιόλιος, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Τσουλάκος.