Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 13:14

Πρόταση γάμου στο γήπεδο!

Γράφτηκε από τον

Μια ξεχωριστή έκπληξη που θα θυμάται για όλη της τη ζωή επιφύλασσε την Κυριακή το μεσημέρι ο Δημήτρης Βασιλόπουλος στην αγαπημένη του Σοφία Κούτρη...

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Καλαμάτας είχε καλέσει την εκλεκτή της καρδιάς του, με την οποία έχει σχέση 5 χρόνια, να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας του με την Θύελλα Χαρακοπιού, όμως ο λόγος δεν ήταν απλά για να την ωθήσει να γίνει φίλη της στρογγυλής θεάς.

Σε συνεργασία με τον αδερφό της Σοφίας και παίκτη του Πανιώνιου Γιάννη Κούτρη είχαν στήσει μια καλά οργανωμένη έκπληξη που κατέληξε σε πρόταση γάμου!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Πανιώνιου την ώρα της εισόδου τους στο γήπεδο σήκωσαν τις φανέλες της ομάδας και εμφάνισαν τις φανέλες που φορούσαν από μέσα, στις οποίες αναγραφόταν το μήνυμα του παιδιού που περιμένουν ο Δημήτρης και η Σοφία: “Μαμά θα παντρευτείς το μπαμπά μου;” έγραφαν οι φανέλες των παικτών με την Δημήτρη Βασιλόπουλο να πηγαίνει κατόπιν στην εξέδρα και να κάνει την πρόταση γάμου στην έκπληκτη Σοφία, που φυσικά είπε το μεγάλο “ναι” υπό τα χειροκροτήματα των θεατών στην εξέδρα!

Διπλό με ανατροπή η Θύελλα

Στο αγωνιστικό μέρος, στο ματς που ακολούθησε, ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Θύελλα Χαρακοπιού γύρισε το ματς στο β’ ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 1-3.

Στο 22’ ο Μέντζας έκανε την πάσα στον Σεφεράσι που με την σειρά του έκανε την μπροστινή μπαλιά στον Κούτρη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ και με σουτ πέτυχε το 1-0.

Στο 27’ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε ένα φάουλ ο Τσίρμπας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 61’ μετά από φάουλ του Παπαγεωργίου ο Βασιλογιαννακόπουλος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 73’ σε χέρι αμυντικού καταλογίστηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Πετσόπουλος και πέτυχε το 1-2.

Στο 92’ ο Πετσόπουλος μπήκε στην περιοχή έκανε την πάσα στον Κλέι, αυτός βρήκε στον Σούπουλι και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ετσι δεν έφεραν γούρι στον Πανιώνιο οι νέες φανέλες που φόρεσε για πρώτη φορά, οι οποίες είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που φορούσε πέρυσι ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης, καθώς οι δύο ομάδες έχουν συνεργασία και τις ντύνει η ίδια εταιρία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαλίκης, Περδίκης ((79’ Γιαννόπουλος) Κώστας, Λιανός, Μαρούλης, Μεμίτσας, Καλογερόπουλος (66’ Ματσίκας), Ν. Βοσνάκης (73’ Στραβάκος), Σεφεράσι, Κούτρης, Οικονομίδης (46’ Κ. Βοσνάκης).

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ποτηριάδης, Μαρκάκης (39’ Ι. Στασινόπουλος), Μ. Στασινόπουλος (79’ Σουμπούλης), Κυριακάκης, Παπαγεωργίου, Τσίρμπας, Σαμπάνι, Στασινόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος (87’ Α. Στασινόπουλος), Πετσόπουλος, Κλέι (51’ Σκόθος).