Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 12:41

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Να εκμεταλλευτούμε την έδρα”, λέει ο Μπίζος

Γράφτηκε από τον

Ασφαιρος για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε ο Τσικλητήρας, αυτή τη φορά όμως δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα και γνώρισε την ήττα με 2-0 από το Διαγόρα Βραχνέικων.

Η ομάδα της Πύλου δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με την πρεμιέρα στη Γ’ εθνική με τη Βάρδα (0-0), αλλά αποδείχθηκε άστοχη.

“Είχαμε δύο φάσεις να προηγηθούμε, δεν το κάναμε και στη συνέχεια δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ και χάσαμε δίκαια. Ηταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και δεν νομίζω ότι αυτή η ήττα θα μας επηρεάσει”, λέει στο “Notosport” ο Αγγελος Μπίζος, ο οποίος έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια με το Διαγίρα Βραχνέικων στη Δ’ εθνική, κατηγορία που πλέον έχει καταργηθεί. Ο έμπειρος αμυντικός του Τσικλητήρα εκτιμά ότι η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη, αλλά η ομάδα της Πύλου θα παλέψει για την παραμονή.

"Δεν θα πέσουμε αμαχητί"

“Θα είναι δύσκολη χρονιά γιατί πέφτουν πολλές ομάδες και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Θεωρώ ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε την παραμονή και δεν θα πέσουμε αμαχητί. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να παλεύουμε για ότι καλύτερο εκτός”.

Η συνέχεια για τον Τσικλητήρα περιλαμβάνει τρία εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, με Αστέρα Βλαχιώτη, Αστέρα Αμαλιάδας και Καλαμάτα, ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Το θετικό πάντως για τους Πυλιώτες είναι ότι τα δύο είναι εντός και η μοναδική έξοδος στην Αμαλιάδα.

“Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”, λέει ο Αγγελος Μπίζος, που σήμερα θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Τσικλητήρα, μιας και υπάρχει ρεπό. Από Τετάρτη ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη, που νίκησε προχθές εκτός έδρας με 1-0 τη Βάρδα και έχει 4 βαθμούς.

Οι Σβίγκος και Αλιού αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από τα Βραχνέικα και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβουν τον Αστέρα. Αντίθετα ο Χατζηστάμου θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο Ακασού που εξέτισε την ποινή του.