Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 15:05

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Δεν... ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο”, τονίζει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής πανηγύρισε το Σάββατο ο Πανθουριακός.

Ο φιλόδοξος σύλλογος επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 του δυνατού φέτος Τέλλου Αγρα και έδειξε ότι ξεπέρασε το σοκ της ήττας στην πρεμιέρα με 1-0 από τον Πάμισο. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος δήλωσε πάντως στο “Notosport” ότι η εβδομάδα μετά το ματς με τους Νησιώτες ήταν πολύ δύσκολη και ο αγώνας με τον Αγρα κομβικός.

“Λάσπη στον... ανεμιστήρα”

Ο προπονητής του Πανθουριακού έκανε μάλιστα λόγο για κακεντρεχείς που πέταξαν λάσπη στον... ανεμιστήρα.

“Ηταν ένα κομβικό ματς μετά την ήττα της πρεμιέρας. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα από ψυχολογικής πλευράς. Η ήττα έφερε μια μικρή αναστάτωση κυρίως για την κακή εικόνα που παρουσιάσαμε. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά σε όλους τους τομείς. Κλείσαμε τα αυτιά μας σε όλους τους κακεντρεχείς που πέταξαν λάσπη στον... ανεμιστήρα. Ασχοληθήκαμε αποκλειστικά μόνο με το παιχνίδι που είχαμε μπροστά μας και παρουσιαστήκαμε διαφορετικοί προς το καλύτερο. Οι παίκτες έδειξαν ότι ούτε το ποδόσφαιρο ξέχασαν, ούτε τους λείπει το πάθος. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά και κάνουμε αυτές τις εμφανίσεις, θα είμαστε σε καλό δρόμο”, κατέληξε ο Γ. Αργυρόπουλος

Ο Πανθουριακός προετοιμάζεται πλέον για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Παραλίας. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Μπιτσάνης.