Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 16:43

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Για την πρώτη νίκη με Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θέλει να πανηγυρίσει αύριο Κυριακή ο Τσικλητήρας.

Η ομάδα της Πύλου θα υποδεχτεί στις 4 μ.μ. τον φιλόδοξο και δυνατό Αστέρα Βλαχιώτη, που μετρά μια εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανηλειακό (1-1) και μια εκτός έδρας νίκη με τη Βάρδα (0-1), την οποία αντιμετώπισε ο Τσικλητήρας στην πρεμιέρα και έμεινε στο 0-0. Ακολούθησε η ήττα στα Βραχνέικα με 2-0 από τον τοπικό Διαγόρα και έτσι οι Πυλιώτες δεν έχουν άλλα περιθώρια με δεδομένο ότι ακολουθούν δύο ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια με Αμαλιάδα και Καλαμάτα.

Οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεπεράσουν αύριο και τα προβλήματα, μιας και ο Ντιά Αλιού, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες, αποχώρησε από την Πύλο. Ο 27χρονος αμυντικός από το Μάλι ζήτησε να φύγει για οικογενειακούς λόγους και το αίτημα του έγινε αποδεκτό. Μάλιστα η διοίκηση του Τσικλητήρα έβγαλε ανακοίνωση που αναφέρει: "Σεβόμενοι την επιθυμία του ποδοσφαιριστή μας Aliou Dia, ο οποίος επικαλέστηκε σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, λύνουμε την συνεργασία μας με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του".

"Ψάχνεται" για μεταγραφές

Ο Τσικλητήρας καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας, ενώ σκοπός είναι να γίνουν και άλλες προσθήκες μετά το ματς με το Βλαχιώτη. Για το εν λόγω παιχνίδι είναι αμφίβολη, σύμφωνα με το Νίκο Κακαλέτρη, η συμμετοχή του τραυματία Σβίγκου, ενώ ο Χατζηστάμου θα τεθεί μάλλον στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ακόμα επιστρέφει ο Ακασού που εξέτισε την ποινή του.

Η προετοιμασία για τον Τσικλητήρα θα ολοκληρωθεί σήμερα και υπάρχει αισιοδοξία, παρά τη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην παρουσία του φίλαθλου κόσμου, που αναμένεται να δώσει δυναμικό “παρών”. Να σημειωθεί ότι στον Αστέρα Βλαχιώτη παίζει ο Δημήτρης Μικελάτος, που αγωνιζόταν μέχρι το Γενάρη στον Τσικλητήρα, καθώς και οι Τσιμικλής, Μπριλάκης, Ιλιεφ που έχουν φορέσει τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας”, αλλά και ο Χρήστου που έχει περάσει από το Μεσσηνιακό, όπως και ο Τσιμικλής. Ο τελευταίος όμως είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στην Πύλο. Το ίδιο και ο τιμωρημένος Ιλιεφ.