Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 12:31

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιστροφή στις νίκες θέλει με ΠΑΟ Βάρδας

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανηλειακό, η “Μαύρη Θύελλα” επιστρέφει αύριο Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όπου θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. τον ΠΑΟ Βάρδας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ξεκάθαρος στόχος για τους “μελανόλευκους” είναι η επιστροφή στις νίκες και η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα διατηρήσει την ομάδα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Με βάση την εώς τώρα εικόνα των δύο ομάδων, η Καλαμάτα φαινομενικά θα έχει τον πρώτο λόγο στο αυριανό ματς, ωστόσο στο “μελανόλευκο” στρατόπεδο γνωρίζουν ότι ο αγώνας κρύβει παγίδες και δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή την συνάντηση.

Ενα γρήγορο γκολ θα ήταν ότι καλύτερο για τους Μεσσήνιους, που όπως συνηθίζουν στα εντός έδρας ματς θα προσπαθήσουν να πάρουν νωρίς προβάδισμα και να κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα για την συνέχεια.

Πρόκειται για ένα ματς όπου η νίκη κρίνεται επιβεβλημένη, τη στιγμή μάλιστα που ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Αστέρα Βλαχιώτη και Τσικλητήρα Πύλου.

Αγωνιστικά ο Νίκος Ζαλίκας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παπουτσογιαννόπουλο και Σαραντόπουλο ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με τρεις απουσίες, τους Ντόμα, Λιόση (τιμωρημένοι) και Σιδέρη (τραυματίας).

Οσον αφορά την προϊστορία, στις τρεις συναντήσεις των δύο ομάδων στην Μεσσηνία στο πλαίσιο της Γ’ εθνικής τα τελευταία χρόνια, η Καλαμάτα μετρά δύο νίκες και ο ΠΑΟ Βάρδας μια.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Για την δυτική εξέδρα (πίσω από το τέρμα) θα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ στη νότια εξέδρα θα κοστίζουν 10 ευρώ στη θύρα των επισήμων και 7 ευρώ στις υπόλοιπες θέσεις.