Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 13:13

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 2-4: Ασταμάτητοι οι νησιώτες - Στο 90' το 2-3 με Μπίσα

Γράφτηκε από τον

 

Σπουδαίο τρίποντο στην Κυπαρισσία επί του τοπικού ΑΟΚ πήρε χθες ο Πάμισος με σκορ 4-2, χάρις σε γκολ των Μπίσα και Λαθύρη στο 90’ και το 93’.

Οι νησιώτες έφυγαν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα, έκαναν το “3 στα 3” και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην Α’ τοπική μαζί με τον Απόλλωνα.

Ο αγώνας ήταν πλούσιος σε θέαμα και αποζημίωσε τους 400 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, ορισμένοι εκ των οποίων ήταν φίλοι του Παμίσου.

Ο ΑΟΚ έβαλε δύσκολα στον μεγάλο του αντίπαλο και έχασε στις λεπτομέρειες, δείχνοντας πως και φέτος θα είναι δυνατός ειδικά στο γήπεδο του.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τον Πάμισο να έχει μεν πιο πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια του, όμως και η Κυπαρισσία είχε τις ευκαιρίες της.

Στο 28’ το σουτ του Χατζηαράπη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 31’ ο Βέλλης πλάσαρε με τον Ζαφείρη να διώχνει πριν τη γραμμή. Στο 35’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κωνσταντόπουλο βρέθηκε τετ α τετ, όμως το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

Προηγήθηκε με Μπίσα στο 42’,

απάντηση με Μπακόπουλο στο 48’

Τελικά στο 42’ ο Μπίσα μετά από ατομική ενέργεια από αριστερά με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έφερε το ματς στα ίσια στο 48’ με κοντινό πλασέ του Μπακόπουλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ανδρουτσή και κεφαλιά πάσα του Μιτρόφ.

Με φάουλ ο Μπαστακός το 1-2

Ομως οι νησιώτες είχαν άμεση απάντηση και στο 51’ έκαναν το 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαστακού, με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Λαμπρόπουλο και να τον ξεγελά.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη συνέχεια και είχαν καλή ευκαιρία στο 63’ με την κεφαλιά του Τσιμόπουλου να φεύγει λίγο άουτ.

Ισοφάριση στο 73’ με Μιτρόφ

Στο 73’ μάλιστα ισοφάρισαν εκ νέου και πάλι από στημένη φάση... Ο Ζαφείρης μετά από εκτέλεση φάουλ έκανε τη σέντρα και ο προωθημένος Μιτρόφ με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-2.

Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε... γκραν γκινιόλ, με την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη που το έψαξε περισσότερο να χαμογελά στο φινάλε... Ακριβώς στο 90’ ύστερα από λάθος του Τσιμόπουλου, ο Λαθύρης πήρε την μπάλα και τροφοδότησε τον Μπίσα που με πλασέ νίκησε τον Λαμπρόπουλο για το 2-3.

Οι “κυανόλευκοι” βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις και στο 93’ σε αντεπίθεση δέχθηκαν και τέταρτο γκολ... Ο Λαθύρης βγήκε τετ α τετ μετά από πάσα του Ηλιόπουλου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το τελικό 2-4.

Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γκούμα και Αδαμόπουλο.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Τσιμόπουλος, Βατσης, Χατζηαράπης, Θεοχαρόπουλος (46’ Κοσμάς).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Μπερερής, Σταματελόπουλος (65’ Κατσιβαρδέας), Δαραμάρας (60’ Κάνιστρας), Μπαστακός, Φιλόπουλος, Μωράκης (80’ Αριστομενόπουλος), Λαθύρης, Βέλλης, Μπίσα, Ηλιόπουλος.