Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 18:21

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-1: Σημαντικό διπλό με υπογραφή Τσουκαλά

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-1: Σημαντικό διπλό με υπογραφή Τσουκαλά

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που επικράτησε στο γήπεδο των Γαργαλιάνων του Τέλλου Αγρα με 1-0.

“Χρυσός” σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ο οποίος στην πιο καλή φάση της ομάδας του στο α' 45λεπτο κατάφερε να σκοράρει.

Συγκεκριμένα στο 36’ μετά από σέντρα του Κουλόπουλου με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο τελευταίος λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ λίγη ώρα αργότερα, όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Ντουγέρογλου, όμως άνοιξε το κοντρόλ και ο τερματοφύλακας του Τέλλου Αγρα πρόλαβε και μπλόκαρε. Αλλη μια καλή στιγμή είχεν η φιλοξενούμενη ομάδα στο 63’ όταν σε λάθος του Ντουγέρογλου ο Αρ. Ντουμάνι έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ, λίγο έξω από τη συμβολή των δοκαριών.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Διαβολιτσίου σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, έχοντας 7 βαθμούς, 2 λιγότερους από Πάμισο και Απόλλωνα Καλαμάτας, που μοιράζονται την πρώτη θέση.

Ο Τέλλος Αγρας από το ξεκίνημα του αγώνα είχε μια φλύαρη υπεροχή και φάσεις -κυρίως στο β’ ημίχρονο- στην εστία του Κωνσταντακόπουλου, όμως οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια δεν είχαν την ουσία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο β’ μέρος οι Φωτιάδης (2 σουτ, φάουλ), Γεωργιόπουλος (κοντινό πλασέ), Αναστασόπουλος (κοντινό σουτ), έχασαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες. Στις καθυστερήσεις μάλιστα έχασαν μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Στο 92’ ο Φωτιάδης έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή, προχώρησε και σχεδόν από το ύψος του πέναλτι σούταρε, όχι όμως όπως θα ήθελε, και την έστειλε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Κοντογόνης (65’ Αλεξανδρόπουλος), Λ.Χρ. Ανδρώνης, Λ.Ν. Ανδρώνης, Τζανετέας, Αναστασόπουλος, Φωτιάδης, Ερέκη, Διακουμής (70’ Μπούμπα), Γεωργιόπουλος.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντόπουλος, Μαυροειδάκος, Εμμανουήλ, Παπαγεωργίου, Μπαλόπουλος, Κουλόπουλος, Βορίλας (74’ Τσώνης), Κρεμύδας, Ηλιόπουλος, Τσουκαλάς (80’ Ζάκκας), Αρ. Ντουμάνι (65’ Παπαδόγιαννης).

ΦΩΤΟ: gargalianoionline.gr