Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 14:30

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Κρατάμε την εμφάνιση στο τελευταίο 20λεπτο με Κυπαρισσία”, λέει ο Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Σπουδαίο διπλό (2-4) μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι η Κυπαρισσία, πήρε ο Πάμισος την Κυριακή.

Η ομάδα της Μεσσήνης, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα κάτι πολύ σημαντικό, καθώς σε 7 αγώνες μετρά ισάριθμες νίκες, οι 4 στο κύπελλο και οι άλλες τρεις στο πρωτάθλημα. Μάλιστα δύο εξ αυτών είναι απέναντι σε αντιπάλους που θέλουν να ξεχωρίσουν στην Α’ τοπική.

Συγκεκριμένα έχει κερδίσει εκτός έδρας τον Πανθουριακό στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας και προχθές όπως προαναφέραμε στην Κυπαρισσία, την ομώνυμη ομάδα.

Σε ότι αφορά το τελευταίο παιχνίδι, ο προπονητής του Παμίσου Αλέξης Μαντζούνης πάντως υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν ήταν τόσο καλή, όσο θα περίμενε και από αυτό κρατάει μόνο την παρουσία στο τελευταίο 20λεπτο.

Στις δηλώσεις τους στο “Notosport” ανέφερε αρχικά: “Πρώτα απ’ όλα να σημειώσω ότι είναι πολύ θετικός ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει, καθώς έχει το απόλυτο 7 νίκες σε 7 ματς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς για ψυχολογικούς, βαθμολογικούς και αγωνιστικούς λόγους. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε δύο ισχυρούς αντιπάλους μέσα στην έδρα τους τον Πανθουριακό και τη Κυπαρισσία. Ομως δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να μιλάμε για στόχους, είτε για το κύπελλο είτε για το πρωτάθλημα. Σίγουρα είναι κάτι που μας ικανοποιεί ότι έχουμε 7 σερί νίκες, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους”, και ολοκλήρωσε λέγοντας””Σε ότι αφορά το παιχνίδι στην Κυπαρισσία, δεν ήμασταν τόσοι καλοί όσο θα θέλαμε. Θεωρώ ότι ήταν άδικο που στο ημίχρονο προηγούμασταν στο σκορ. Από εκεί και πέρα όμως, μετά το διάστημα 60’-70’, βγάλαμε ψυχή, δείξαμε χαρακτήρα και δυνάμεις ώστε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα στα παιχνίδια φαίνεται ότι πάντα στο τελευταίο διάστημα, ανεβάζουμε την απόδοση μας και διεκδικούμε στόχους. Το ότι βάλαμε 4 γκολ, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με το Ασπρόχωμα, με προπόνηση στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Ευχάριστο γεγονός είναι ότι προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες δεν υπάρχουν και ο κ. Μαντζούνης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αλλαξε η έδρα

Ο Πάμισος δεν θα αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης την Κυριακή με το Ασπρόχωμα, γιατί αυτές τις ημέρες γίνεται επανασπορά στον χλοοτάπητα. Γι’ αυτό η διοίκηση με αίτημα της στην ΕΠΣΜ, ζήτησε να γίνει αλλαγή έδρας και το πρώτο παιχνίδι να γίνει στο Ασπρόχωμα και το ματς του β’ γύρου να διεξαχθεί στη Μεσσήνη.

Το αίτημα έγινε δεκτό καθώς η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, όρισε τον αγώνα για την Κυριακή στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο Ασπροχώματος.