Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 12:34

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εκλεισε το γήπεδο του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Στο Δημοτικό Στάδιο θα διεξάγονται από σήμερα οι προπονήσεις της Καλαμάτας, καθώς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού γίνεται η ετήσια συντήρηση και επανασπορά.

Η “Μαύρη Θύελλα” δεν θα χρειαστεί πάντως να δώσει αγώνα μακριά από την ιστορική της έδρα, μιας και παίζει διαδοχικά εκτός με Αστέρα Βλαχιώτη και Τσικλητήρα Πύλου, ενώ υπάρχει και η διακοπή της Γ’ εθνικής λόγω της 28ής Οκτωβρίου. Ως εκ τούτου το γήπεδο θα είναι έτοιμο στις 12 Νοεμβρίου, όταν η Καλαμάτα θα υποδεχτεί τη Ζάκυνθο και γι’ αυτό οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να κλείσει προκειμένου να προχωρήσουν οι απαραίτητες εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

Πήρε Τσατσόπουλο από Ατρόμητο

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Τσατσόπουλος επρόκειτο να έρθει χθες το βράδυ στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και σήμερα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο 21χρονος επιθετικός έρχεται στην Καλαμάτα ως δανεικός από τον Ατρόμητο και προσφέρει μια ακόμα λύση στο Νίκο Ζαλίκα για τη γραμμή κρούσης. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι με εξαίρεση τον τραυματία Παπουτσογιαννόπουλο, δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα.

ΟΚ ο Καμινιώτης

Ο Πέτρος Καμινιώτης που χτύπησε στο χέρι στο ματς με τη Βάρδα, εξετάστηκε στην Αθήνα από το Γιώργο Τσικούρη και δεν έχει κάτι σοβαρό. Ετσι θα προλάβει το εκτός έδρας ματς με τον ισόβαθμο Αστέρα Βλαχιώτη, που θα διεξαχθεί στη Σπάρτη. Η “Μαύρη Θύελλα” θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία μετά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί. Στο πλευρό της αναμένεται να έχει και αρκετό κόσμο, που έδειξε και με τη Βάρδα ότι αρχίζει να “ζεσταίνεται” με τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.