Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 09:51

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρεμιέρα σήμερα στην Κεφαλλονιά

Γράφτηκε από τον

 

Πρεμιέρα σήμερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής μικτών ομάδων παίδων και νέων με τις ομάδες της Μεσσηνίας να παίζουν στην Κεφαλλονιά.

Συγκεκριμένα στις 10.30 το πρωί θα ξεκινήσει το ματς των παίδων ανάμεσα στην γηπεδούχο Κεφαλοννιά/Ιθάκη και την ομάδα της Μεσσηνίας και στις 12.30 μ.μ. θα ακολουθήσει το αντίστοιχο παιχνίδι των νέων.

Στόχος των Μεσσηνιακών ομάδων θα είναι να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα και να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στη Ζάκυνθο θα γίνουν σήμερα τα άλλα ματς του 9ου ομίλου σε παίδες και νέους, όπου οι ομάδες της Ζακύνθου θα υποδεχθούν τις αντίστοιχες της Ηλείας.

Θυμίζουμε ότι την 2η αγωνιστική η Μεσσηνία θα υποδεχτεί τη Ζάκυνθο και στο φινάλε του α’ γύρου θα παίξει εκτός με την Ηλεία. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρωταθλήτριες ομάδες των 13 ομίλων, καθώς και οι δύο καλύτερες δευτεραθλήτριες από τους 12 πρώτους ομίλους, μιας και από τον 13ο όμιλο προκρίνεται απευθείας και η 2η της βαθμολογίας (προκρίνονται συνολικά στη β’ φάση 16 ομάδες).

Στο σημερινό ματς των παίδων ανάμεσα στην Κεφαλλονιά/Ιθάκη και την Μεσσηνία που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί διαιτητής θα είναι ο Κοιλιομενιάτης με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Λιάπη, όλοι από την Ηλεία. Το ματς των παίδων θα ξεκινήσει στις 12.30 μ.μ. με διαιτητή τον Σταυρόπουλο, επίσης από την Ηλεία ενώ βοηθοί θα είναι και πάλι οι Ασημακόπουλος και Λιάπης.

Η Μεσσηνιακή αποστολή αναχώρησε χθες Τρίτη στις 3 μ.μ. από το Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και τη συνοδεύουν ο πρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Άγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής κος Άγγελος Σκαφιδάς, ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος και ο προπονητής των μικτών ομάδων Ηλίας Μαστορέας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι:

Παίδες

Γκράσης, Γουρνάς, Δολαπτσής, Ηλιόπουλος, Λάππας, Λάσκαρης, Μαστορέας, Μούζος, Μπουρίκας, Παπαθεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Παπανικολός, Παυλής, Σακκάς, Σάλα, Τσορόπουλος, Τσουμάνης, Φράγκος.

Νέοι

Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Δημόπουλος, Δριμής, Ζώτος, Καλύβας, Κοσμόπουλος, Κωστέας, Λαλέας, Οικονομέας, Παπαγιαννόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σαρδέλης, Στυλιανόπουλος, Τσιγαρίδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (25 Οκτωβρίου)

ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης – ΕΠΣ Μεσσηνίας

 

2η αγωνιστική (8 Νοεμβρίου)

ΕΠΣ Ηλείας - ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης

ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ζακύνθου

 

3η αγωνιστική (22 Νοεμβρίου)

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης - ΕΠΣ Ζακύνθου

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Μεσσηνίας

 

4η αγωνιστική (6 Δεκεμβρίου)

ΕΠΣ Ηλείας - ΕΠΣ Ζακύνθου

ΕΠΣ Μεσσηνίας - ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης

 

5η αγωνιστική (20 Δεκεμβρίου)

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης - ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣ Μεσσηνίας

 

6η αγωνιστική (3 Ιανουαρίου)

ΕΠΣ Ζακύνθου - ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης

ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ηλείας