Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 14:48

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Με πολλές απουσίες κόντρα στην Εράνη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Με πολλές απουσίες κόντρα στην Εράνη

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής γνώρισε το Σάββατο στην Ανδρούσα από την ομώνυμη ομάδα (2-1) ο Εθνικός.

Η ομάδα του Μελιγαλά προερχόταν από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Κυπαρισσία (0-0), Ασπρόχωμα (1-1) και την άνετη νίκη (4-1) με την Ομόνοια. Ο Φραγκίσκος Κεράνης αποδίδει την ήττα στο γεγονός ότι: “Δεν είχαμε την ηρεμία και τη συγκέντρωση, λόγω διαφόρων πραγμάτων που έγιναν στο ημίχρονο και τα οποία δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Το αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά και τον αγώνα με την Εράνη. Μια ιστορική ομάδα και ένας δυνατός αντίπαλος. Εμείς όμως κάθε αγωνιστική παίζουμε μόνο για τη νίκη”.

Ο προπονητής του Εθνικού αισιοδοξεί ότι η ομάδα του μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, παρότι θα αγωνιστεί την Κυριακή με 11άδα ανάγκης. Βλέπετε, ο Μουρούσιας έχει τεθεί νοκ – άουτ με τράβηγμα στο δικέφαλο, ο Θανόπουλος προέρχεται από τραυματισμό στα πλευρά, ο Δρακόπουλος είναι επίσης στο στάδιο της αποθεραπείας και ο Καπόγλης δεν μπορεί να ακολουθήσει πλέον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ για τον Φραγκίσκο Κεράνη, μιας και οι Αλεβίζος και Π. Χαραλαμπόπουλος ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.