Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 15:26

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Περιμένουν ανάκαμψη μετά τις 3 ήττες με 1-0

Γράφτηκε από τον

 

 

Μια νίκη και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός του Α.Ο. Φαραί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Α’ τοπικής.

Η καλαματιανή ομάδα πέτυχε τρία γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, στη μοναδική φετινή της επιτυχία στο πρωτάθλημα, αλλά στα υπόλοιπα ματς δεν έχει σκοράρει. Το αξιοσημείωτο ότι τα έχει χάσει όλα με 1-0. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε στην πρεμιέρα εντός έδρας από την Ανδρούσα, τη δεύτερη αγωνιστική στα Φιλιατρά από την Εράνη και την περασμένη Κυριακή στο Διαβολίτσι από τον ΑΟΔ, ενώ ενδιάμεσα νίκησε στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” τους “ερυθρόλευκους”.

 

Ο Α.Ο. Φαραί έχει παλέψει και στα τρία ατυχή αποτελέσματα, αλλά οι εμφανίσεις του δεν ανταμείφθηκαν με βαθμούς. Στις τάξεις της ομάδας θεωρούν ότι στο ξεκίνημα της σεζόν η τύχη δεν είναι σύμμαχος τους και περιμένουν ανάκαμψη. Η συνέχεια περιλαμβάνει νέα εκτός έδρας δοκιμασία, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Τέλλο Αγρα, που νίκησε μετά από 33 μήνες εκτός έδρας την Αναγέννηση.

 

Ο Α.Ο. Φαραί θα μεταβεί την Κυριακή στους Γαργαλιάνους με στόχο το πρώτο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα. Στην προσπάθεια αυτή θα έχει και τον Κουρέα που επιιστρέφει, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - τιμωριών.