Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 14:00

Yπερπαραγωγή στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Το "αιώνιο" ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και όλοι οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Nova.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 19:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD και στο NovaGO και ηχητικά στο Novasports.gr το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των δύο ομάδων που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 16:00 στο πλαίσιο της εκπομπής «Live Now» στο Novasports24HD σε παρουσίαση των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου. 

Η συνέχεια στο pre game του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, είναι το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 16:30 στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα. Ο Γιάννης Καραλής με κεντρικό καλεσμένο τον Γιώργο Χ. Γεωργιάδη, αλλά και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους, θα μεταφέρει το παλμό και θα βάλει τους φίλους του ποδοσφαίρου στο κλίμα του ντέρμπι. Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 στο Novasports1HD η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του μεγάλου αγώνα. Για την παραγωγή του ντέρμπι, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 20 κάμερες (sky cam, steady cam, κ.α.) ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports1HD το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση από το Novasports2HD, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 24:00. 

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ