Παρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 12:36

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το Σάββατο το φιλικό με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον

Παρέλαση... στο Αργος θα κάνει αύριο Σάββατο η Καλαμάτα, καθώς θα μεταβεί στην Αργολίδα για να αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς τον Παναργειακό, που με τη φετινή διεύρυνση των ομίλων στη Γ’ εθνική τοποθετήθηκε στον 7ο όμιλο και δεν είναι αντίπαλος των Μεσσηνιακών ομάδων.

Το εν λόγω τεστ θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. και είναι το δεύτερο μέσα στην εβδομάδα, μετά από αυτό της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Κόντρα στον Παναργειακό αναμένεται να παίξουν κυρίως οι παίκτες που τραβούν το... κουπί και στη Γ’ εθνική, προκειμένου να διατηρηθούν σε εγρήγορση ενόψει του αγώνα της 5ης Νοεμβρίου με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Το μοναδικό πρόβλημα για το Νίκο Ζαλίκα είναι ο τραυματίας Παπουτσογιαννόπουλος.

Δοκιμάζεται ο Βαρουξάκης

Στις προπονήσεις της Καλαμάτας παίρνει μέρος και ο 19χρονος επιθετικός Νεκτάριος Βαρουξάκης, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό με το Ασπρόχωμα και θα είναι στην αποστολή και για το Αργος. Ο Βαρουξάξης τα τελευταία 2,5 χρόνια ήταν στα τμήματα υποδομής της Τότεναμ, ενώ ξεκίνησε από την Κ -17 του Πλατανιά.

Εφόσον ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία, τότε θα αποκτηθεί και η Καλαμάτα θα πάρει έναν ακόμα παίκτη σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Η διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας” θέλει το ρόστερ να είναι γεμάτο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Αν και ο Νίκος Ζαλίκας μετά τους αγώνες αποφεύγει να μιλά για πρωτάθλημα, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά, με δεδομένο ότι τόσο η διοίκηση, όσο και οι παίκτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι στόχος είναι μόνο η Β’ εθνική.

O τεχνικός της Καλαμάτας για λόγους που γνωρίζει μόνο ο ίδιος. κρατά διαφορετική στάση και επικαλείται προβλήματα, χωρίς όμως να λέει στους δημοσιογράφους και κατ’ επέκταση στον κόσμο ποια είναι τα προβλήματα.