Παρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 13:29

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ενίσχυση στην επίθεση με Μάριο Μπαρσελό

Γράφτηκε από τον

Αλλαξε... γειτονιά ο Μάριο Μπαρσελό, καθώς από τον Μιλτιάδη μεταπήδησε στον Τέλλο Αγρα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας των Γαργαλιάνων και εφόσον εκδοθεί το δελτίο του, θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Α.Ο. Φαραί. Ο Μπαρσελό αγωνίστηκε για 2 χρόνια στον Μιλτιάδη, απ’ όπου αποχώρησε πέρυσι το Γενάρη και ενώ στον α’ γύρο η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας είχε κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Από το Γενάρη, ο 38χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ανενεργός, μιας και δεν είχε λυθεί η συνεργασία με το Μιλτιάδη.

Τελικά αυτό έγινε λίγο πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και ο Μπαρσελό, θα σκοράρει πλέον για λογαριασμό του Τέλλου Αγρα.

Πρόκειται για παίκτη που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, του Αχαρναϊκού και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο στη χώρα του, αλλά και σε Αγγλία και Αργεντινή. Παρά την ηλικία του παραμένει αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης και με αυτή την κίνηση ο Αγρας ολοκλήρωσε τη μεταγραφική του ενίσχυση.

 Αγωνιστικά, η ομάδα θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία κόντρα στο Φαραί μετά την εκτός έδρας νίκη με την Αναγέννηση και στόχο το τρίτο φετινό τρίποντο στην Α’ τοπική και δεύτερο συνεχόμενο.