Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 19:17

ΔΩΡΙΟ: "Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά", λέει ο Αντωνόπουλος για το ντέρμπι με Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Τα δύσκολα πέρασαν για το Δώριο που μπορεί να μην έχει συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς στις 8 πρώτες αγωνιστικές, αλλά έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

 

Ο Δωριέας βρίσκεται ένα μόλις βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με το Διαβολίτσι αποτελεί αυτοσκοπό.
Είναι άλλωστε ένα ματς με μια ομάδα στα μέτρα του Δωρίου, το οποίο στην έδρα του έχει αποδείξει πως είναι δυνατό και το ίδιο θέλει να κάνει και την Κυριακή. Ο προπονητής Γιάννης Αντωνόπουλος που είδε την ομάδα του να παίρνει ένα πολύτιμο βαθμό στην Ανδρούσα προσμένει βελτίωση κυρίως στο επιθετικό κομμάτι αρχής γενομένης από το μεθαυριανό ματς: "Το πρόγραμμα αρχίζει και στρώνει για μας που αρχής γενομένης από το ματς με το Διαβολίτσι πρέπει να ξεκινήσουμε να κερδίσουμε.
Αλλωστε οι καλές εμφανίσεις δεν φέρνουν βαθμούς και εμείς πρέπει το συντομότερο δυνατό να ξεφύγουμε από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας". Το ματς με το Διαβολίτσι έχει και τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι αφού κοντράρονται δύο γειτονικές ομάδες.
Ο κ. Αντωνόπουλος που χαρακτηρίζεται για το ήθος του μιλώντας γι' αυτή την ιδιαιτερότητα αναφέρει: "Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Θα είμαστε ποδοσφαιρικοί αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και μακάρι στο τέλος της χρονιάς και οι δύο ομάδες να μείνουν στην κατηγορία".
Στα αγωνιστικά ο Λούγκα είναι ανέτοιμος και θα χάσει κι αυτό το παιχνίδι, όμως τουλάχιστον επανέρχεται ο Γ. Γκότσης που αποθεραπεύτηκε, ενώ άγνωστο είναι αν θα δώσει το "παρών" ο Γκρίτζαλης που σπουδάζει στην Πάτρα.