Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 12:34

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-2: Τρίτο σερί διπλό και “5 στα 5”

Γράφτηκε από τον

 

 

Μετά την Κυπαρισσία και το Ασπρόχωμα, ο Πάμισος έφυγε χθες νικητής και από το “Γ. Λουκαρέας”.

Η ομάδα της Μεσσήνης νίκησε με 2-1 την Ομόνοια και με το τρίτο σερί διπλό παραμένει στο ρετιρέ της Α’ τοπικής, με συγκάτοικο τον Απόλλωνα Καλαμάτας, έχοντας το απόλυτο μετά από πέντε αγωνιστικές. Αντίθετα οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα.

"Καθάρισε" σε ένα 5λεπτο με Λαθύρη, Βέλλη

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Πάμισος πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 39’ ο Λαθύρης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του Μπάλα και του γκολκίπερ και με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 43’ ο Βέλλης με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-2. Οι νικητές είχαν και δοκάρι (οριζόντιο) στο 35’ σε σουτ του Ηλιόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε για το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο ματς. Ο Πάμισος φάνηκε μετά από καιρό κουρασμένος και περισσότερο διαχειρίστηκε το προβάδισμα.

Μείωσε με Κωστόπουλο στο 85'

Η μείωση του σκορ (1-2) ήρθε τελικά στο 85' με τον Κωστόπουλο που νίκησε στο τετ-α-τετ τον Αντωνόπουλο, αλλά μέχρι εκεί.

Νωρίτερα στο 50’ από κόρνερ του Παλιά, ο Φέστας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Στο 55’ ο Κωστόπουλος πάσαρε για τον Παλιά που δεν μπόρεσε όμως από θέση βολής να βρει την μπάλα όπως ήθελε και η ευκαιρία χάθηκε, ενώ στο 77’ ο Αντωνόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Φέστα.

Οι Νησιώτες απείλησαν στο 76’ με τον Κάνιστρα που τσίμπησε την μπάλα προ του γκολκίπερ, αλλά ήταν σε πλάγια θέση και η μπάλα πέρασε άουτ. Και στο 83’ όταν ο Λαθύρης έκανε κούρσα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και γύρισε για τον Καραπετιάν που σούταρε για να διώξει μπροστά από την εστία με το πόδι ο Δημητρίου.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Κασκάνη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημητρίου, Κοστρίβας (68’ Κάιας), Τζίφας, Φέστας, Πολυμενέας, Τζανετάκος (46’ Σπυρόπουλος), Παλιάς, Κωστόπουλος, Καρύδης (46’ Τάφα).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Φιλόπουλος, Αριστομενόπουλος (68’ λ.τρ. Καραπετιάν), Μπαστακός, Βέλλης, Μωράκης, Ηλιόπουλος (84’ Μπογκντάνι), Παπαδόπουλος (77’ Κατσιβαρδέας), Λαθύρης, Σταματελόπουλος, Κάνιστρας (87’ Πανταζόπουλος).