Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 15:15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-1: Πρώτο διπλό με Κανελλόπουλο

Γράφτηκε από τον

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα με αποχώρηση τριών βασικών ποδοσφαιριστών (ύστερα από το αντίο Κεράνη) και με υπηρεσιακό προπονητή τον Ηλία Μουρούσια, ο Εθνικός Μελιγαλά πήρε τη νίκη με 0-1 στο “Γ. Λουκαρέας” επί του ουραγού Ολυμπιακού Καλαμάτας και βελτίωσε τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Το “χρυσό” γκολ για τους “κυανόλευκους” πέτυχε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Κώστας Κανελλόπουλος και αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Μελιγαλά. Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός Καλαμάτας γνώρισε μία ακόμη ήττα, παρέμεινε στην τελευταία θέση μαζί με Μιλτιάδη και Ομόνοια, ενώ δεν έχει σκοράρει ακόμη στο πρωτάθλημα μετά από έξι αγώνες! Στο 18’ το σουτ του Κανελλόπουλου έφυγε λίγο άουτ. Στο 27’ ύστερα από κόρνερ του Χότζα και απόκρουση των αμυντικών, ο Κ. Κανελλόπουλος με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 0-1, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή και στο 38’ με τον Μακρή να σεντράρει και τον Μουρούσια να παίρνει την κεφαλιά, που απέκρουσε ο Λαμπίρης. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάσου Χατζηαγελλή προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε δύο καλές στιγμές... Στο 70’ το σουτ του Αναγνωστόπουλου έφυγε άουτ και στο 75’ το σουτ του Βέλμαχου απέκρουσε ο Λίβας. Οι φιλοξενούμενοι στις αντεπιθέσεις έχασαν ευκαιρίες με τους Χότζα και Κανελλόπουλο να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Παναγιωτόπουλο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λαμπίρης, Κακαλέτρης (25’ λ. τρ. Μπέρμπερη), Τσαναλίας, Κολιός, Κοστρίβας, Μαλαπάνης (62’ Μάλαμας), Βέλμαχος, Μουχαρέμι, Αναγνωστόπουλος, Μπαζάνης, Ανδρεάκος.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Π. Ματθαίος Λίβας, Καπόγλης, Θανόπουλος, Μακρής, Π. Κανελλόπουλος, Καρατζούλιας, Χότζα (92’ Μπουρίκας), Παπαδόπουλος (65’ Γκιόζι), Κ. Κανελλόπουλος (88’ Διακουμάκος), Σαραντόπουλος, Μουρούσιας (78’ Σεμούρη).