Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 13:31

Σερί νικών θέλουν στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία μετέτρεψε σε... περίπατο το τριφυλιακό ντέρμπι με τον Τέλλο Αγρα (4-0) και με την τρίτη φετινή νίκη και δεύτερη σερί (μετά το 3-0 επί της Αναγέννησης Παραλίας) βρίσκεται με 10 βαθμούς στην 6η θέση της Α’ τοπικής, ισόβαθμη με την Εράνη.

Ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο ΑΟΚ έκανε το 2 στα 2 στην έδρα του, αλλά επισημαίνει ότι: “Ακόμα είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και πρέπει να συνεχίσουμε το σερί ώστε να βρεθούμε ψηλότερα. Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στα παιδιά για την καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, προκειμένου να ανέβει και η ψυχολογία. Πιστεύω ότι αρχίζει να βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται”.
Η συνέχεια για την Κυπαρισσία περιλαμβάνει το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με το Ασπρόχωμα, όπου στόχος είναι η τρίτη σερί νίκη για να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους της Α’ τοπικής.  Δεν λείπουν πάντως τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία, που έχουν να κάνουν με τους Μιτρόφ και Τσιμόπουλο. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και ο Τσιμόπουλος στον προσαγωγό.