Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 13:28

Δεν το βάζουν κάτω στον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Πέντε ήττες από Τέλλο Αγρα, Φαραί, Σπερχογεία, Απόλλωνα, Εθνικό και μια ισοπαλία  με το Διαβολίτσι,  είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακού Καλαμάτας στις έξι αγωνιστικές της Α’ τοπικής. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν πετύχει μάλιστα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ με 17 τέρματα παθητικό έχουν τη τρίτη χειρότερη άμυνα μετά την Αναγέννηση και το Μιλτιάδη (17 γκολ).


Ο Τάσος Χατζηαγγελής γνώριζε εξ’ αρχής ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη, λόγω του νεανικού ρόστερ και προσθέτει ότι: “Η ομάδα θέλει χρόνο για να χτιστεί. Δουλεύουμε με νεαρά παιδιά και έτσι θα πρέπει να κάνουν οι περισσότερες ομάδες της Α’ τοπικής ώστε να αναδείξουν και παίκτες. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα για το μέλλον και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά και μια νίκη για να ανέβει η ψυχολογία”. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εκτιμά ότι και με την επιστροφή των Αλεξανδρόπουλου, Χρονόπουλου, Φέστα, η ομάδα θα μπορέσει να πετύχει την παραμονή στην Α’ τοπική.  Απαντες πάντως δεν θα αγωνιστούν στο μεθαυριανό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο το Μιλτιάδη, που μετρά επίσης μόλις μια ισοπαλία, μετά από έξι αγωνιστικές.
“Πρόκειται για σημαντικό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες, που δεν έχουν νίκη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πρέπει τουλάχιστον, να πάρουμε το βαθμό”, λέει ο Τ. Χατζηαγγελής.