Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 13:26

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πίστη Δημάκη για βαθμολογική ανάκαμψη

Γράφτηκε από τον

Οπως με τον Πάμισο, έτσι και με τον Πανθουριακό, η Ομόνοια γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 και παραμένει χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές στην Α’ τοπική.

Η καλαματιανή ομάδα έχει μόλις ένα βαθμό (1-1 εκτός με το Μιλτιάδη) και μοιραία βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα εκτός από τον Πάμισο και τη Θουρία, έχει ηττηθεί ακόμα από τον αήττητο και εκ των πρωτοπόρων Απόλλωνα Καλαμάτας με 3-0, τη Σπερχογεία 1-0 και τον Εθνικό Μελιγαλά με 4-1.
“Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με τους τρεις πρωτοπόρους και δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, Η βαθμολογική συγκομιδή δεν ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια σταθήκαμε καλά και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει βαθμούς. Παρότι είμαστε στην τελευταία θέση, δεν το βάζουμε κάτω”, λέει στο “Notosport” ο Σωτήρης Δημάκης για το ξεκίνημα στην Α’ τοπική.
Ο προπονητής της Ομόνοιας πιστεύει ότι η ομάδα του θα ανακάμψει άμεσα και χαρακτηρίζει κομβικό το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Αναγέννηση Παραλίας, την Κυριακή στο “Γ. Λουκαρέας”.
“Πιστεύω ότι η ομάδα θα αρχίσει να παίρνει βαθμούς, παίζοντας με βατούς αντιπάλους, χωρίς να σημαίνει ότι η Αναγέννηση δεν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Αν θέλουμε όμως να πετύχουμε την παραμονή, τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζουμε. Είναι κομβικό ματς. Δεν υπάρχει για εμάς άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, που θα μας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή”.
Αγωνιστικά, ο Τζίφας αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο από το παιχνίδι με τη Θουρία και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση.