Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 19:07

ΔΩΡΙΟ: “Μας έκανε καλό η σφαλιάρα από τον Αίαντα”, λέει ο Μπουραντώνης

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τον Α.Ο. Φυτειάς (3-1), τη Μεθώνη (1-2) και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου (1-0), το Δώριο νίκησε την Κυριακή και τον Αστέρα Μικρομάνης (1-0) και με 13 βαθμούς φιγουράρει στην 2η θέση της Α1 τοπικής, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο και αήττητη Α.Ε. Μάνης,

Το Δώριο έχει ηττηθεί φέτος μόνο από τον Αίαντα (3-1), ενώ ακολούθησε η ισοπαλία με την Αβία (2-2) και έτσι συμπλήρωσε αήττητο πέντε αγωνιστικών, που το έχουν φέρει στις θέσεις της ανόδου.
“Μας έκανε καλό η σφαλιάρα από τον Αίαντα την πρώτη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να δουλέψουμε περισσότερο και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχει συμμετοχή στις προπονήσεις, καλό κλίμα και η διοίκηση είναι κοντά. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με 4 εκτός έδρας παιχνίδια”, λέει ο Σωτήρης Μπουραντώνης για το νικηφόρο σερί. Ο προπονητής του Δωρίου στέκεται ακόμα στο ότι: “Το 80% του ρόστερ είναι ίδιο με πέρυσι και έχουμε χημεία. Ακόμα μας βοηθά πολύ ο Μιχάλης Νικητόπουλος στην προπόνηση των γκολκίπερ και αυτό φαίνεται με τις εμφανίσεις που κάνει ο Δήμας. Κάθε φορά μπαίνουμε στο ματς για τη νίκη. Θέλουμε την άνοδο, αλλά δεν υπάρχει άγχος”. Για το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Χανδριναϊκό (Κυριακή, 3 μ.μ.) ο Σ. Μπουραντώνης σημείωσε ότι: “Παίζουμε με μια ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Ο Χανδριναϊκός παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα είναι δύσκολο”. Αγωνιστικά, αναμένεται να επιστρέψουν ο τραυματίας Κατσίβας και οι Σωτήρης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, που ήταν άρρωστοι.