Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 21:23

ΔΩΡΙΟ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 1-1: Βαθμός στο 83’ για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 1-1: Βαθμός στο 83’ για τους φιλοξενούμενους

 

Μετά από 4 σερί νίκες, το Δώριο υποχρεώθηκε χθες σε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Χανδριναϊκό, που διεύρυνε στις τρεις αγωνιστικές το αήττητο σερί.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30’ με σουτ του Φλέσσα, έπειτα από πάσα του Βεσέλη και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 83’ με πέναλτι του Θανάση Κοντού, το οποίο κέρδισε ο Σαχινάι από τον Μεμά. Ο Χανδριναϊκός φωνάζει όμως για τη φάση του 92ου λεπτού, όπου ο Καρούμπας σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Μάλιστα ο σκόρερ είδε στη συνέχεια τη 2η κίτρινη κάρτα, γιατί έβγαλε τη φανέλα του και πανηγύρισε. Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι κακώς ο κ. Ζαρακοβίτης ακύρωσε το γκολ, ενώ διαμαρτύρονται και για ένα ακόμα πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Καρούμπα.

Από την άλλη το Δώριο, μετά το 1-0, είχε δύο δοκάρια με τον Γκιάτα και άλλες ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και ο Χανδριναϊκός ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Θ. Κοντό, έπειτα από κάθετη πάσα του Μεμουσάι.

Βοηθοί του Ζαρακοβίτη ήταν οι Βανικιώτης και Ρηγόπουλος.

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Πετράκος, Πολίτης, Μεμά Γεωργιόπουλος (85’ Κατσίβας), Ζέππος, Β. Κοντοθανάσης (75’ Μπ. Κοντοθανάσης), Φλέσσας. Μπόρα (60’ Κομάν), Βεσέλης, Γκιάτα.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Βασιλόπουλος, Καρλής, Φ. Κοντός (70’ Μέμα), Κατσιγιάννης (60’ Κλαρίδας), Ζούζουλας, Δαρσακλής (75’ Σαχινάι), Ράτσεφ, Μεμουσάι, Μπουντάς (65’ Καλδής), Θ. Κοντός, Καρούμπας.