Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 13:58

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Να συνεχίσουμε τις νίκες”, τονίζει ο Αγγελος Γεωργιόπουλος 

Γράφτηκε από τον

Ο,τι δεν μπόρεσε ο Τσικλητήρας στα τρία ματς στην Πύλο με Βάρδα, Βλαχιώτη, Καλαμάτα, το πέτυχε στο Λεωνίδιο.

Η Μεσσηνιακή ομάδα πανηγύρισε προχθές την πρώτη της νίκη (0-2) στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής και έπιασε στην 10η θέση τη Ζάκυνθο, που είναι και ο επόμενος αντίπαλος.

“Θέλαμε περισσότερο αυτό το ματς. Δεν μας έπαιρνε άλλο. Επρεπε να ξεκολλήσουμε από τη θέση που βρισκόμασταν. Κάναμε καλή εμφάνιση και είχαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ”, δηλώνει στο “Notosport” ο Αγγελος Γεωργιόπουλος για τους πρώτους φετινούς βαθμούς εκτός έδρας, μιας και είχαν προηγηθεί οι ήττες από το Διαγόρα Βραχνέικων και τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο ικανός μεσοεπιθετικός μπορεί να μην βρήκε δίχτυα στην Αρκαδία (Τσάτσος και Πύλιος τα γκολ), αλλά ήταν από τους καλύτερους παίκτες σ’ ένα ακόμα παιχνίδι.

Ο ίδιος πιστεύει ότι ο Τσικλητήρας αδικείται από τη συγκομιδή των 5 βαθμών σε έξι αγωνιστικές, μιας και όπως εξηγεί: ¨Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά τα χαλάμε λίγο στην τελική προσπάθεια. Είχαμε καλή απόδοση και στα προηγούμενα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους. Σε κάθε παιχνίδι στοχεύουμε στη νίκη. Και αυτό το τρίποντο μας ανεβάζει τη ψυχολογία”. Για να έχει αντίκρισμα το διπλό στο Λεωνίδιο, θα πρέπει να συνοδευτεί με νίκη επί της Ζακύνθου την προσεχή Κυριακή, με τον Αγγελο Γεωργιόπουλο να τονίζει ότι: “Εχουμε ένα πρόγραμμα με ομάδες που είναι στα μέτρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες για να βγούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ζάκυνθος είναι καλή ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Ο Τσικλητήρας απέχει πλέον τρεις βαθμούς από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή, με δεδομένο ότι υποβιβάζονται πέντε ομάδες και στην έδρα του δεν έχει περιθώρια για απώλειες, απέναντι σε ομάδες με τον ίδιο στόχο. Το μόνο αρνητικό για την προσεχή Κυριακή είναι ότι θα απουσιάσει, όπως όλα δείχνουν, ο Αμπραχαμιάν, που αποχώρησε με πρόβλημα στον τετρακέφαλο από το Λεωνίδιο.