Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 15:23

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με σφραγίδα Χελά η έκτη σερί νίκη

Γράφτηκε από τον

Δεύτερος και σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή είναι ο Πανθουριακός, μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική.

Ο φιλόδοξος σύλλογος με γκολ του Γιάννη Χελά στο 89’ έφυγε την Κυριακή με τους 3 βαθμούς από την Ανδρούσα (1-2), πανηγυρίζοντας το έκτο συνεχόμενο τρίποντο. Η ήττα στην πρεμιέρα από τον Πάμισο (0-1) είναι το μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα στη σεζόν, που έχει φέρει τον Πανθουριακό να κυνηγά από το ξεκίνημα τους Νησιώτες, οι οποίοι έχασαν τους πρώτους βαθμούς στην 6η αγωνιστική με την Ανδρούσα και έτσι η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στο ελάχιστο. Λίγο έλειψε βέβαια η Ανδρούσα να υποχρεώσει σε ισοπαλία και τον Πανθουριακό, αλλά ο Γιάννης Χελάς με το έκτο προσωπικό του γκολ στο φινάλε, έδωσε το πολύτιμο τρίποντο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το ματς με τον Πάμισο, ο έμπειρος επιθετικός έχει βρει δίχτυα σε όσα ματς έχει αγωνιστεί (απουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας από το 2-1 με την Ομόνοια).

“Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ανδρούσα είναι καλή και σκληρή ομάδα και πιστεύω ότι είναι από τα διπλά που θα μετρήσουν πολύ στο φινάλε. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και κερδίσαμε στις λεπτομέρειες”, το σχόλιο του Γιάννη Χελά για το διπλό στην Ανδρούσα. Οσο για τις έξι σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα: “Πιστεύω ότι έχουμε βρει το δρόμο μας. Στην πρεμιέρα δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι, γιατί είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία και δεν είχαμε “δέσει”. Πλέον όλα έχουμε αλλάξει. Ο βασικός αντίπαλος για το πρωτάθλημα είναι ο Πάμισος, αλλά υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, όπως η Ανδρούσα, το Διαβολίτσι και ο Απόλλωνας”.

Στον Κορδία με Εράνη

Στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία θα διεξαχθεί το κυριακάτικο ματς με την Εράνη (3 μ.μ.), καθώς το Δημοτικό Στάδιο στο οποίο αγωνίζεται φέτος ο Πανθουριακός, έχει κλείσει για επανασπορά. Ετσι και οι προπονήσεις διεξάγονται τόσο στη Σπερχογεία, όσο και στο Ενωσιακό Κέντρο. Τα δύο ερωτηματικά για την Εράνη έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Χρ. Τρίψα και Μουστάκα, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το ματς.