Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 12:28

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Χαίρομαι να παίζω με τέτοιες ομάδες”, λέει ο Αλ. Μαντζούνης για τον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να έκανε μέτρια εμφάνιση, αλλά ο Πάμισος βρήκε τον τρόπο να φύγει αήττητος (1-1) και από το “Γ. Λουκαρέας” την Τετάρτη το απόγευμα, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας. Αυτή θα κριθεί στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα στις 20 Δεκεμβρίου στη Μεσσήνη.

“Οι αλλαγές έδωσαν ενέργεια και αφού φάγαμε γκολ, βγάλαμε αντίδραση παρότι η εμφάνιση ήταν μέτρια. Το κύπελλο όμως είναι ιδιαίτερο και σε διπλά ματς, παίζει ρόλο το αποτέλεσμα. Το εκτός έδρας γκολ είναι σημαντικό, αλλά δεν λέει τίποτα, γιατί είναι ένα αποτέλεσμα πολύ επικίνδυνο. Μας προβληματίζει ότι δεχόμαστε για πολλοστή φορά γκολ από στημένη φάση”, λέει στην “Ελευθερία” ο Αλέξης Μαντζούνης για τον προχθεσινό πρώτο ημιτελικό. Ο προπονητής του Παμίσου στάζει στη συνέχεια... μέλι για τον Απόλλωνα. “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη φιλοσοφία που έχει με τα νέα παιδιά. Προσωπικά χαίρομαι να παίζω με τέτοιες ομάδες”.

Ξανά στο “Γ. Λουκαρέας”

Ο Πάμισος θα βρεθεί την Κυριακή ξανά στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική. Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα διατηρήσει τους “πράσινους” στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός είναι ο τραυματίας Μπίσα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Φιλόπουλου, που απουσίασε από τις τελευταίες προπονήσεις, λόγω πυρετού.