Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 18:43

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-1: Σπουδαία νίκη με Μουρούσια

Γράφτηκε από τον

Σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, που διεξήχθη αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο “Π. Μπαχράμης”, ο Εθνικός Μελιγαλά κέρδισε με 1-0 τον Α.Ο. Φαραί.

Αυτό ήταν το δεύτερο εκτός έδρας ματς που κερδίζει ο Εθνικός και μάλιστα με το ίδιο σκορ 1-0, όπως είχε κάνει και στις 5 Νοεμβρίου, όπου τότε είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Ηλίας Μουρούσιας, ο οποίος για 3η σερί αγωνιστική έχει αναλάβει διπλό ρόλο, καθώς εκτός από υπηρεσιακός προπονητής, προσφέρει τις υπηρεσίες τους και ως παίκτης. Ο έμπειρος επιθετικός αξιοποίησε στο 74’ τη σέντρα του Χότζα και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάρη, κάνοντας έτσι το 0-1.

Η ομάδα του Μελιγαλά πήγε διαβασμένη στο ματς, γνωρίζοντας ότι θα δυσκολευτεί στο μικρό αγωνιστικό χώρο του “Π. Μπαχράμης”, αλλά και για απέναντι στον Α.Ο. Φαραί που παρουσιάζεται ανταγωνιστικός εντός έδρας.

Η Καλαματιανή ομάδα, δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, προσπάθησε να διαφυλάξει ανέπαφη την εστία της και μετά να γίνει απειλητική για την εστία του Λίβα, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Η πιο αξιόλογη που είχε ήταν στο 90’ο λεπτό όταν ο Κουρέας έκανε τη σέντρα στην περιοχή εκεί που κινήθηκε ο Σεριάτος και με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει όμως ο Λίβας κατάφερε να αποκρούσει.

ΑΟ ΦΑΡΑΙ: Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Σ. Μπούνας, Διαμαντής (85' Κατσιμαγκλής), Πιτσιλής, Κουρέας, Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος, Παχής, Κωνσταντόπουλος (75’ Μπίτσικας), Σταματελόπουλος (89' Σαμιώτης), Δ. Πανταζής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Καπόγλης, Θανόπουλος, Π. Κανελλόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Στ. Παπαδόπουλος (87’ Σεμούρι), Καρατζούλιας, Χότζα, Κ. Κανελλόπουλος (78’ Γκιόζη), Μουρούσιας (85’ Διακουμάκος), Σαραντόπουλος (92’ Λάγιος).


Πρώτο παιχνίδι για Λάγιο

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Εθνικού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έκανε προχθές ο Λάγιος. Ο ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητείας και έχοντας άδεια έδωσε το παρών στον αγώνα με τον κ. Μουρούσια να του δίνει χρόνο συμμετοχής έστω και για λίγα λεπτά ως αλλαγή.