Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 19:48

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Με άνετο διπλό διατηρήθηκε ψηλά

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Με άνετο διπλό διατηρήθηκε ψηλά

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 0-1 έφυγε με το τρίποντο της νίκης η Ανδρούσα το Σάββατο από το “Γ. Λουκαρέας” απέναντι στην Αναγέννηση Παραλίας.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή κατέκτησε την τρίτη εκτός έδρας νίκη της και διατήρησε τη θέση της στα ψηλά... πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Μοναδικός σκόρερ της Ανδρούσας ήταν ο Περικλής Χαρμπίλας στο 34’, με τους “κυανόλευκους” να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για περισσότερα τέρματα.

Από την άλλη η Αναγέννηση δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της και είναι χαρακτηριστικό πως δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία σε 93 λεπτά αγώνα! Ετσι η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς σε 8 αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο... γκάζι και στο 6’ μετά από σέντρα του Χαρμπίλα ο Γεωργιόπουλος έστρωσε για τον Πατσιώτη με την μπάλα να κοντράρει στον Χάντζο και να βγαίνει κόρνερ.

Στο 18’ ο Πατσιώτης έδωσε στον Τσέλα που από θέση μέσα δεξιά σούταρε, όμως ο Χριστόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία για την Ανδρούσα χάθηκε στο 27’ όταν μετά από μπαλιά ακριβείας του Γεωργιόπουλου, ο Τσέλα κοντρόλαρε και πλάσαρε στην έξοδο τον Χριστόπουλο, με τον Ξυδέα να απομακρύνει με τάκλιν λίγο πριν τη γραμμή.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχιζόταν και στο 31’ ο Γεωργιόπουλος επιχείρησε συρτή σέντρα από δεξιά, ο Πατσιώτης σούταρε με δύναμη με την μπάλα να βρίσκει στον Μάλαμα και να φεύγει κόρνερ.

Ο Χαρμπίλας το μοναδικό γκολ στο 34'

Τελικά το γκολ για τους “κυανόλευκους” ήρθε στο 34’ με τον εξαιρετικό και χθες Γεωργιόπουλο να βγάζει με κάθετη πάσα τετ α τετ τον Χαρμπίλα που πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 38’ με τον Δασκαλάκη να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Γεωργιόπουλο να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά που έδιωξε δύσκολα ο Χριστόπουλος... Στην εξέλιξη της φάσης ο Τσώνης γέμισε και ο Βαβαρούτσος με τακουνάκι πήγε να βάλει ένα πανέμορφο γκολ, όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν λίγο πριν τη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη διάθεση να βάλει και δεύτερο τέρμα ώστε να “καθαρίσει” το ματς.

Η Αναγέννηση από την άλλη έπαιζε παθητικά, περίμενε τον αντίπαλο και δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει.

Στο 67’ το σουτ του Πατσιώτη έδιωξε με τα πόδια ο Χριστόπουλος και στο 72’ μετά από σέντρα του Α. Καλογερόπουλου ο Γεωργιόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο 78’ το διαγώνιο σουτ του Γεωργιόπουλου δεν βρήκε για λίγο στόχο.

Στο 81’ ο Γεωργιόπουλος μετά από ατομική ενέργεια ανατράπηκε 10 μέτρα έξω από την περιοχή από τον Χάντζο και ο κ. Ψηλοπαναγιώτης έκρινε πως ο 25χρονος μέσος ήταν σε προφανή θέση για γκολ και απέβαλε τον αμυντικό της Αναγέννησης με κόκκινη κάρτα.

Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά με την Ανδρούσα να διατηρεί εύκολα το 0-1 και να φτάνει σε ένα ακόμη διπλό.

Καλή ήταν η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών του Σταυρόπουλου και Βοσνάκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Χριστόπουλος, Δουρούμης, Σκαφιδάς, Σταματόπουλος (28' Μαθιόπουλος), Χάντζος, Μάλαμας, Ταμπάκης, Καρμπαλιώτης, Μαραβέλας, Ξυδέας, Μπουζαλάς.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι, Βαβαρούτσος, Πατσιώτης (69' Θεοδοσόπουλος), Τσώνης, Γεωργιόπουλος, Τσέλα (46' Α. Καλογερόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος, Χαρμπίλας (76' Γκούνης), Δασκαλάκης, Μουλαβασίλης (50' λ. τρ. Κακογιάννης).